OTKRIVENO KO JE POKUŠAO DA SPASE BRAK GOGE SEKULIĆ! Pevačica se u očaju obratila njoj, obelodanjeni svi detalji!
Printscreen

Vest da se Goga Sekulić razvela odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Naime, pevačica je već duže vreme imala probleme u braku o čemu se poveravala i pokojnoj Marini Tucaković koja je njen problem prenela na papir i napisala joj pesmu koju joj je naplatila samo 1.000 evra.

Hitmejkerka je bila veoma bliska sa pevačicom, a pošto je bila bolesna njih dve se nisu redovno viđale, ali su se svakodnevno čule i dopisivale. Ona je savetovala Gogu i pokušavala da je usmeri kako da reši krizu u braku.

OTKRIVENO KO JE POKUŠAO DA SPASE BRAK GOGE SEKULIĆ! Pevačica se u očaju obratila njoj, obelodanjeni svi detalji!

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, bračna kriza Goge Sekulić i Uroša Domanovića počela je kada se pevačica iz Ciriha preselila za Beograd. Ona je sa sobom povela i njihovog sina Vasilija Andreja, a njen suprug koji je prvak u džiju-džici ostao je da živi u Cirihu. Njihova ljubav nije uspela da izdrži daljinu koja ih je razdvajala, a Sekulićeva je o svemu tome pričala svojoj prijateljici i saradnici Marini Tucaković.

Preminula hitmejkerka je Goginu porodičnu situaciju prenela na papir i napisala joj pesmu koju joj je naplatila samo 1.000 evra, a javnosti je poznato da je Marina svoje tekstove prodavala za mnogo više para.

OVO JE MAJKA ANABELE ATIJAS! Zbog ćerke je prošla neviđeni pakao, otišla je daleko od Srbije, a sličnost između njih je neverovatna!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading