PRVA FOTOGRAFIJA GOGE SEKULIĆ NAKON RAZVODA! Pevačica progovorila o boli koju oseća, a on je sve vreme uz nju! (FOTO)
Instagram

Pevačica Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović odlučili su da se razvedu posle šest godina braka. Njih dvoje imaju sina, i ostali su u dobrim odnosima.

Goga je sada objavila poruku na Insta storiju u kojoj piše - Bol koji osećaš danas je snaga koju ćeš osetiti sutra - ali nešto kasnije i selfi sa sinom iz automobila.

PRVA FOTOGRAFIJA GOGE SEKULIĆ NAKON RAZVODA! Pevačica progovorila o boli koju oseća, a on je sve vreme uz nju! (FOTO)

Printscreen

 

Komentari su počeli da se nižu ispod njene objave: Gogo imaš za koga da se boriš, bog te nagradio najlepšim darom, prelepi, obožavam vas...

Podsetimo, Goga i Uroš su se rastali još pre šest meseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pevačice i sportiste navodi da njih dvoje već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni.

GRAND FESTIVAL JE NAMEŠTEN! Poznata pevačica šokirala izjavom, iznela nikad brutalnije optužbe koje će izazvati buru u javnosti! (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

21.02.2022 16:38

Ima on vec jednu majku a sto se tice zajednice jednog momka koji je odrastao u ch i devojke koja je odrasla na Balkanu je velika razlika i oni ne mogu zajedno .