OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Evo koliki honorar će Anastasija zaraditi od prvog nastupa!
Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović godinama je u muzičkim vodama, niže hitove ali tek sada kreće sa nastupima pred publikom.

Ona je ranije izjavila da sa nastupima neće krenuti dok ne bude imala dovoljno svojih pesama da peva na bini, a sada je očigledno pravi trenutak za to.

Ona će 12. marta nastupiti u Parizu, a kako mediji navode, honorar koji će mlada pevačica poneti iz ove noći je čak 15.000 evra.

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Evo koliki honorar će Anastasija zaraditi od prvog nastupa!

Tanjug

 

Za ovaj nastup dugo je pregovarala sa organizatorima. Poput svetskih zvezda, Anastasiji će biti ispunjene brojne pogodnosti, pa će tako imati privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

Izvor blizak Anastasiji otkrio je i da je vrlo uzbuđena i da ima tremu kako će sve proći, da joj se ne desi neki peh. Dosta je razgovarala sa majkom koja je iskusna i koja joj je dala puno saveta i podrške.

Podsetimo, Anastasija će na prvi nastup ići kao slobodna dama jer je juče njena PR služba izdala saopštenje da je ljubav sa Đorđem prekinula posle 5 godina.

OPORAVLJAM SE SPORO I PSIHIČKI SAM LOŠE! Saša Popović obećao još estetskih korekcija zvezdi Granda kojoj je platio operaciju viška kože!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dc

17.02.2022 18:12

Pa da , ona pusta kišu ! E , Bože dragi ,,,

zora

17.02.2022 18:36

Cije hitove ce pevata, jer licno ima samo dve pesme. Momentalno sam u Srbiji a i da sam tamo nebi je gledala. Ne dopada mi se njen stil Turskog pevanja a i peva kroz nos.