NE GLEDAM JE KAO MAJKU NI KAO MAĆEHU! Ćerka Đoganijevih progovorila o odnosu sa Vesnom i otkrila ove detalje o porodici
Foto: Printscreen/instagram

Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, juče je iznenadila javnost priznanjem da ne poznaje sestru od strica, pobednicu "Zadruge" Lunu Đogani, a sad je rešila da progovori o odnosu sa očevom sadašnjom suprugom Vesnom Đogani.

- Nije mi maćeha, kao drugarice smo. Na Vesnu ne mogu da gledam kao na majku i nikada nisam mogla - kazala je Silvija na početku, pa dodala:

Silvija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hvala Bogu, moja mama je živa i zdrava. Vesna i ja ćaskamo o nekim neobaveznim stvarima, o deci, poslu, školi. Imamo skroz opušten odnos, ali nikada joj nisam tražila savet niti mi ga je dala. Mi sednemo, povedemo ćerke da se igraju, pijemo kafu...

Otkrila je u kakvim su sada odnosima njeni roditelji.

NE GLEDAM JE KAO MAJKU NI KAO MAĆEHU! Ćerka Đoganijevih progovorila o odnosu sa Vesnom i otkrila ove detalje o porodici

Foto: Printscreen/instagram

 

- Oni su u sasvim dobrim odnosima sada. Ranije, kada je bio razvod aktuelan, činjenica je da su tada bili u lošijim odnosima, ali je sada sve kako treba - rekla je Đoletova ćerka za "Kurir".

- Teško je biti ćerka poznatih roditelja. Njih dvoje su imali veliku karijeru. Pored svih mojih talenata uvek sam u njihovoj senci. Mislim da bi mi bilo lakše da nisam ćerka poznatih, a sa druge strane ja sam od starta poznata medijima baš zato što sam ćerka Slađe i Đoleta - kazala je ona.

DARA BUBAMARA SE PONOVO ZAIGRALA SA FOTOŠOPOM! Pevačica na meti brutalnih komentara, a na fotkama je ne biste prepoznali (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorica

15.02.2022 23:04

Vas dve ste bile sestre,Slađa je nju usvojila kao treće dete.Sad je Slađa kod svih popunila muštiklu,jer je stara i može da čeka Mileta da odgoji svi njegovu decu ,baba da im bude.