Đole Đogani
Foto: Alo/printscreen/Alo

Da je ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić talentovana za pevanje svi su znali. Silvija se, naime, svojim raskošnim glasom mnogo puta na porodičnim slavljima pohvalila, isto tako voli da zapeva kada ode na nastupe kolega svojih roditelja, a počela je i sama da radi. Sve pomenuto ovako ili onako zapalo je za oko medijima, ipak ono u vezi čega niko nije obavešten je da je naslednica bivšeg muzičkog para vrsna glumica. 

Igrala je ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić u nekoliko predstava i filmova, ali je sve to nekako ostalo u zapećku i nedovoljno propraćeno od strane medija. Razlog za to mnogi su videli u odsustvu Đoletovog razumevanja za talente članova svoje porodice i nedovoljno želje i inicijative da im pomogne na njihovom profesionalnom putu.

ĆERKA SLAĐE DELIBAŠIĆ I ĐOLETA RAZVEZALA JEZIK I IZNELA PORODIČNU TAJNU Progovorila o tome kako Đogani odvaja decu iz prvog i drugog braka!

printscreen/Alo

 

Sigurno je da bi Silvija uz svoj talenat dotakla daleko veće visine da da ju je Đole svojim poznanstvima malo "pogurao", ali ne on to ne želi da radi, a tačan razlog se ne zna. O ovome kao i o odnosu sa maćehom Slađom pričala je Đoletova mezimica za Svet.

- Bavim se i glumom od svoje 11. godine. Možda mi je to i veći talenat od pevanja, mnogo mi je krivo što nikad nisam pokušala da upišem FDU. Na koju god se audiciju prijavim dobijem glavnu ulogu. Valjda ljudi prepoznaju talenat. Bila sam glavna ženska uloga u predstavi Putujuće pozorište Šopalović, učestvovala sam u par domaćih filmova, a najlepše iskustvo je bio filmu Zone Zamfirova 2... Na samom početku mi je najviše mama pomogla, a tata mi se ne meša u karijeru - kazala je Silvija, pa dodala da joj se otac ni u privatan život ne meša niti u njemu učestvuje, te da se više viđa sa Vesnom. Sa njom voli da popije kafu.

U GALERIJI ISPOD POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJA SILVIJE ĐOGANI

OVO JE MISTERIOZNA ĆERKA DINA MERLINA Krije se od svih, diplomirala je na Oksfordu, prošla je kroz siromaštvo i nemaštinu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading