Silvija Đogani
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Silvija Đogani, ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, otkrila je da joj novca tokom života nikada nije manjkalo, te da su joj roditelji, a najviše majke uvek sve obezbedili što je želela.

Ona je u tinejdžerskim danima razvila ljubav prema vožnji, a majka joj je obezbedila da se oproba u veoma skupim automobilima.

- Nikada mi novac nije bio važan, ali istina je da lepo živim. Mama mi u mojim tinejdžerskim danima davala da vozim sve njene automobile. Ne postoji auto koji nisam vozila, to su bili skupi i brzi automobili od 200.000 – 300.000 evra, a i više. Imala sam glisere, jahte, ali nikada nisam bila uobražena - rekla je ona.

Silvija Đogani

Foto: ATA Images

 

- Definitivno sve ide iz porodice, jako je važno kako neko vaspitava svoje dete i da ga uči pravim vrednostima, mislim da je to ključno. Eto, sve znam da vozim i nema šta nisam probala, čak sam imala prilike da vidim i budem u kabini aviona, tako da mi ni to nije nešto nepoznato - ispričala je ćerka Slađe i Đoleta Đoganija, pa se dotakla odnosa sa momcima:

- Ceo život sam bila zaljubljena, išla sam iz veze u vezu, a ovo je prva godina da sam sama i da sam srećna što sam sama. Odlučila sam da mnogo više radim na sebi i srećna sam što nemam partnera. Naravno bivših uvek ima, oni se javljaju uvek - rekla je, pa dodala:

- Ne postoji bivši koji mi se nije javio, a što se njih tiče stvarno nisam za to da žena treba da se vraća na nešto staro, jer da je trebalo da uspe, uspelo bi. Apsolutno nisam za to da se treba vraćati bivšim ljubavima – zaključila je Đoganijeva za portal "Grand Online".

Podsetimo, poznato je da odnosi u porodici Đogani nisu bili sjajni što dokazuje i to da Slađa nije znala za Lunin porđaj pa se iznenadila kada je saznala da je postala tetka.

- Nisam znala. Ozbiljno? Kada se porodila? Divno, divno, jako lepe vesti - rekla je kratko Đoletova ćerka za "24sedam".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading