BILA SAM DEBLJA, IMALA SAM BUBULJICE, A ONA ME JE JAVNO PONIZILA Jovana Jeremić otkrila da su joj "lomili krila" i poslala snažnu poruku svima!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić iskoristila je priliku da pred milionskim auditorijumom otkrije šta je doživela na svojoj koži u periodu adolescencije.

Ona je priznala da joj je jedna javna ličnost "lomila krila" dok je bila u usponu.

- Nisam vodila računa kako izgledam, bila sam deblja, imala bubuljice, ali sećam se jedne scene. Jedna javna ličnost je bila u pitanju, na jednom mestu gde je bilo preko 30 ljudi, je mene podigla i rekla da ja nikada neću uspeti u ovom poslu, voditeljstvu, da nikad neću napraviti karijeru, da sa takvim izgledom i kilogramima neću uspeti - pričala je Jovana u Jutrarnjem i nastavila:

- Isponižavala me najstrašnije pred tridesetoro mojih vršnjaka. Izašla sam sa tog časa i plakala sam kao kiša. Sećam se da je prošla gradska čistoća. U tim momentima sam pomislila samo jedno, ovo je vreme kada treba da se uči i stiče znanje. Što se lepote tiče znam kada treba da budem lepa, a sada treba da budem pametna, da imam to znanje i da niko ne može da me poljulja. Ublažila sam sve te ružne stvari koje sam o sebi čula, zato sam napravila temu da deca shvate da moraju da uče i ulažu u sebe, da nije momenat da se bude 'riba'. Ako imaš seksipila u sebi, on će da ispliva pre ili kasnije - zaključila je Jeremićka.

ZBOG FUDBALERA SE ODREKLA PEVAČKE KARIJERE! Ovu Zvezdu Granda su obožavali, ona je napustila Srbiju i udala se, a evo kako danas izgleda (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Zoran

16.01.2022 14:48

Gospodjjo ti si tezak psihijatrijski slucaj. Treba ti oduzeti dete.

bagi

16.01.2022 14:56

A sada? Napumpana silikonima i botoksom, a frizura, a ha ha haaaaa, punđa da bi malo dobila na visini, jaaadno...:-(

Zoran

16.01.2022 15:07

Da li.imas psihijatra ili da te vodimo.dok.je vreme.

ja

16.01.2022 15:33

Interesuje me gde u Beogradu ima da se kupi ova roba za cirkus sto doticna nosi.

Bulat

16.01.2022 16:09

Tebi je kasno za sve. Mozda jedino za lecenje ima nekih sansi.

Lola

17.01.2022 07:04

Bravo za tu osobu! Vidi se da zna svoj posao! Već tada se videlo i da si nakaza i da si profesionalno otpad. Možda nisi bila kao loše nacrtana veštica glavatih patuljaka kao sada. Ali ubola je za medalju. Takve mogu samo u Australiji da rade ......

Vesna

17.01.2022 08:43

Znači, to je razlog što je ovakva. Nabila joj komplekse ta neka što je iskritikovala. Dete drago, da smo svi imali nervni slom svaki put kada nas neko iskritikuje od roditelja, profesora, mentora, Laza Lazarević bi bio pun kao oko.

Veljko

17.01.2022 12:45

Nije više Jovana u pitanju svi znamo njene kvalitete. Postavlja se pitanje kome je ona potrebna takva kakva jeste. Ja cim je vidim na ekranu pomenimo kanal da se nebih nervirao.

Brana

17.01.2022 21:15

Ko god da je,lepo ti je rekao,nikada nećes uspeti kao voditeljka.Šta voditeljka!?Kao normalna osoba!