SLAVLJE U DOMU KARIĆA! Imućna porodica ne krije sreću, objavili video koji beleži rekordan broj pregleda, a ovo je povod za radost! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Biznismen Bogoljub Karić na društvenim mrežama se pohvalo da njegova unuka Eva proslavlja drugi rođendan.

Naime, poznati srpski biznismen nije mogao da sakrije sreću te je morao video odmah da objavi na društvenoj mreži Instagram, a isti beleži ogroman broj pregleda.

- Dragi moji, na današnji dan pre dve godine u naše živote je ušla Eva, naš mali andjeo koji nas je osvojio na prvi pogled. Mala Eva je razlog ogromne sreće i plod velike i iskrene ljubavi našeg sina Nebojše i snajke Ksenije. Sa velikim ushićenjem i pažnjom pratimo svaki period njenog odrastanja, prve reči i prvi koraci su za nas a posebno za njene roditelje bili veliko uzbuđenje i radost . Iako je tako mala, podjednako uči i srpski i ruski jezik i to za nju nije veliki problem. Smatram da je posebno važno za svako dete, da oba roditelja učestvuju u njenom odrastanju i vaspitanju, a našoj Evi takva pažnja ne nedostaje. Iako je nežna devojčica uspeva da medju starijom braćom i sestrama se izbori za svoje mesto i bude pažena i voljena, svi se trude da je zasmeju i da joj udovolje. Draga naša Eva, želimo ti srećno detinjstvo, da tvoji roditelji budu ponosni na tebe, a ti da izrasteš u lepu, pametnu, obrazovanu mladu ženu, koja će biti svesna svojih kvaliteta i koja će umeti ponosno da gazi kroz život. Srećan ti drugi rodjendan! Sve želje neka ti se ispune i da te uvek sreća i zdravlje prate... Na mnogaja ljeta - stoji u poruci srpskog biznismena.

RODIĆE MU BEBU U 55. GODINI! Šok intervju Slađe i Đanija, otkrili kakav spektakl spremaju za sinove, a onda progovorili o temi o kojoj bruji Srbija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading