ŠTO DALJE TO BOLJE Nakon što je Saša tražio da ga ne nazivaju bratom Željka Joksimovića, njegova supruga progovorila o odnosu sa svekrvom!
Foto: Ataimages

Sada je i njegova supruga, Nevena, pokrenula priču o porodičnim odnosima pa otkrila kako se slaže sa svekrvom, Sašimom i Željkovom mamom Mirjanom koja živi u Valjevu:

ŠTO DALJE TO BOLJE Nakon što je Saša tražio da ga ne nazivaju bratom Željka Joksimovića, njegova supruga progovorila o odnosu sa svekrvom!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Naime, jednom prilikom, gostujući u emisiji "Magazin In" Nevena je izjavila da se sa svekrvom dobro slaže, a otkrila je i tajnu uspešnog odnosa:

- Tajna uspeha je ne živeti u zajednici - kroz osmeh je rekla supruga Saše Joksimovića.

Nevena je tada otkrila i da njeni roditelji češće čuvaju njihovog sina Iliju, nego Sašini roditelji.

- Moji roditelji češće čuvaju Iliju od Sašinih. I mislim da uvek roditelji ženskog deteta više pomažu, jer tada imaju osećaj da čine, odnosno pomažu svom detetu. Moji roditelji pomažu meni, a i Sašini smatraju da pomažu meni.

Tokom zajedničkog gostovanja Saša je otrkio da sa porodicama imaju dobar odnos jer on ne dozvoljava da se u njegov i Nevenin život iko meša.

Na Sašino pitanje slaželi se sa njegovom majkom, Nevena je kratko odgovorila:

- Slažem se, jer ne živimo u zajednici.

Sa druge strane, Saša je nedavno otkrio i da uprkos pisanju medija sa bratom Željkom ima sjajnu komunikaciju.

- Nas dvojica nikada nismo bili u lošim odnosima i uvek smo podržavali jedan drugog. Nama je porodica uvek bila svetinja. Tako smo naučeni i odgajeni.

BONUS VIDEO:

OVO SU STIHOVI POSLEDNJE MARINKOVE PESME Rokvić insistirao da nosi naziv "Te noći kada umrem", nisu mogli da ga odgovore!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading