ULAZIM U STAN I DOĐE MI DA VRIŠTIM! Naša poznata voditeljka otvorila dušu o bolnom razvodu od glumca i najtežem trenutku u životu!
Printscreen

Voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov jedan je od malobrojnih parova koji su i nakon razvoda i kraha braka ostali u više nego dobrim odnosima.

Naime, jednom prilikom je Nataša istakla da, kao i svaki razvod, ni njihov nije bio lak, a opisala je i dirljiv trenutak kada se iseljavala iz zajedničkog doma.

- U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja... da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo - deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: "Ti si mnogo dobar čovek". Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - rekla je svojevremeno Nataša za magazin “Hello”.

ULAZIM U STAN I DOĐE MI DA VRIŠTIM! Naša poznata voditeljka otvorila dušu o bolnom razvodu od glumca i najtežem trenutku u životu!

Printscreen

 

Tokom razgovora Nataša je tada objasnila i da su se razvodom spasili mnogih negativnih emocija.

- Više nemam razloga da se ljutim na njega. Razlazom smo se možda spasili frustracija, nerazumevanja, posesivnosti... Ne znam u šta bi se naš brak pretvorio da smo ostali zajedno - objasnila je ona.

Podsetimo, Nataša i Srđan imaju sina Luku, a roditelji se svakodnevno trude da udovolje potrebama naslednika i da on ne vidi da postoji jaz jer nisu u braku.

JAVNO JOJ ZAPRETIO! Sukobili se Sanja Kužet i Saša Popović, voditeljka mu odbrusila, a glavni razlog bio je ovaj član žirija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading