MI SMO I DALJE U BRAKU, ONA JE ŽENA BEZ MORALA! Šokantna izjava Tanjinog bivšeg muža o njenoj aferi, Dušan jasno stavio do znanja jednu stvar!
Foto: ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je javnost nakon izjave da je Tanja bila u vezi sa političarem iz Bosne. Nedugo nakon ove njene izjave počelo je da se piše o tome ko je misteriozni političar, a zatim se pojavio snimak na kojem su Tanja i Draško prisni.

Još uvek zakoniti muž pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, prokomentarisao je navodnu vezu pevačice i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

MI SMO I DALJE U BRAKU, ONA JE ŽENA BEZ MORALA! Šokantna izjava Tanjinog bivšeg muža o njenoj aferi, Dušan jasno stavio do znanja jednu stvar!

Instagram/tanjasavic

 

Ovim povodom kontaktiran je i Dušan koji je bio vidno iznenađen, ističući da je trebalo da pevačica prvo raščisti sa njim, s obzirom na to da još uvek u braku, kako je rekao, pa tek onda da počinje novu vezu.

- Pri put čujem od vas. Tanja i ja smo još uvek zakonski u braku. Mislim da je trebalo prvo sa mnom da raščisti, pa onda da počinje novu vezu. Ako je to istina, onda to priča mnogo o njenom karakteru, to su žene bez morala. Sve ostalo vam je jasno - izjavio je Jovančević.

SKRHANA OD BOLA! Sloboda Mićalović se emotivnom porukom oprostila od Marka Živića, glumica ne može da sakrije tugu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Eto!

15.10.2021 22:41

U imanje morala ne bih ulazila, ali mozga dokazano nema!

Milena

07.11.2021 13:49

Neko mora ovom manipulantu i prevarantu da objasni da su njih dvoje odvojeni od postelje i sofre vise od godinu dana i taj brak je nistavan,sad je samo pitanje formalno ko ce da plati pa velike novce da pokrene kraj te farse.