Tanja
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Mališani sada sa majkom srećno žive u Srbiji, a pevačica otkriva da joj je trebalo mnogo truda kako bi sinove izvela na pravi put i spasla ih od lošeg uticaja oca.

- I dalje nije sve sjajno i bajno u mom životu. Dugo su mi emocije bile zakopane, sada izlaze na površinu. Dešava mi se da budem tužna, a da ne znam zašto, nešto me steže. Često plačem kada sam sama - rekla je najpre Tanja koja je otkrila da se u potpunosti posvetila majčinstvu.

SINOVE UČIM DA NE BUDU KAO OTAC Tanja Savić ogolila dušu o odnosu sa bivšim mužem, otkrila da li će ga tužiti za alimentacije

Alo

 

- Sinove vaspitavam da cene i poštuje žene. Učim ih kako da se ponašaju jednog dana prema svojim devojkama i suprugama. Ne govorim im direktno: „Nemojte da budete kao otac“, ali ih učim pravim vrednostima. Znaju da nasilje ne podržavam. Kada su došli u Srbiju, moje sinove je delila tanka linija da postanu agresivni, bilo je jako  napeto. Prošli smo kroz stresan period i više nego svim bićem sam se uključila da ih izvedem na pravi put. Vaspitavala sam ih onako kako su mene moji roditelji. Više sam nego ponosna na to kakvi su danas dečaci. Imaju empatiju i emotivni su. Zato sam i otkazala sve nastupe tokom nedelje. Odlučila sam da pevam samo vikendom, kako bih se u toku nedelje u potpunosti posvetila sinovima. Bili su okrenuti od mene i bila sam svesna da sam im preko potrebna - objasnila je pevačica, koja je potom otkrila u kakvim je Dušan sada odnosima s Maksimom i Đorđem.

- Dobila sam starateljstvo nad sinovima. Što se viđanja tiče, otac se ne oglašava i uopšte ih ne viđa. Za svoju decu bih pretrpela i strah i stres samo da su oni srećni. Da je njihova želja da vide tatu, nije problem, ali u zajednici ne možemo da budemo. Sinovi znaju da ih tata ne zove, svesni su svega i ne moram da im objašnjavam situaciju. Alimentaciju ne tražim, već sama plaćam sve i nije mi teško - rekla je za Alo! Savićeva, koja priznaje da bi u budućnosti volela da ima i devojčicu.

SINOVE UČIM DA NE BUDU KAO OTAC Tanja Savić ogolila dušu o odnosu sa bivšim mužem, otkrila da li će ga tužiti za alimentacije

Alo

 

- Volela bih da u budućnosti imam ćerku, zvala bi se Alisa - zaključila je ona.

 Psiholog će me spremati za Arenu

Tanja uskoro planira da napravi veliki koncert u Štark areni, a sada je otkrila da ima veliku tremu pred nastup.

- Za Arenu će mi trebati ozbiljna psihička priprema, ne znam da li ću i psihologa da posetim zbog treme. Rado bih tom prilikom ugostila Slavicu Ćukteraš i ostale kolege - rekla je pevačica.

Ne tučem se kao Edita

Tanja priznaje da uzima časove boksa, ali ističe da nema sklonosti ka nasilju poput koleginice Edite Aradinović.

- Časove boksa uzimam zbog zdravlja, joga mi je dosadna. Nikada ne bih nikoga udarila kao što je Edita Indi. Nisam taj tip osobe, u meni nema agresije - rekla je ona.

 Nisam plaćala mito u Zvezdama Granda

Afera s mitom proteklih nedelja drma takmičenje „Zvezde Granda“, a sada je Tanja otkrila da li je upoznata u to da je žiri korumpiran.

- Nemam uvid u to šta se dešava u „Zvezdama Granda“. Meni nikada niko nije tražio novac tokom takmičenja - rekla je kratko Tanja.

Pevačica Tanja Savić sinoć je nastupala u Trebinju  u ekskluzivnom kompleksu ''Grad Sunca''. U saradnji sa "Music Fest Trebinje", održala je spektakularn koncert. A večeras publiku će zabavljati Nataša Bekvalac.

VODITELJKA DOŠLA SA ZAVOJIMA NA POSAO Kristini izvadili šipku iz zgloba, ovako joj ruke sada izgledaju (FOTO)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading