SA SUZAMA U OČIMA! Dino Merlin otvorio dušu i prvi put progovorio o teškoj bolesti koja mu je napravila pakao od života i karijere!
Foto: ATA Images

Popularni pevač Dino Merlin detalje iz svog privatnog života ne izlaže u javnosti, a isti nekako uvek bude u epicentru pažnje medija i publike, a sada je prvi put javno progovorio o jako teškom periodu iz života.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio video o Merlinovom javnom priznanju o poteškoći sa kojom je morao da se izbori. Tačnije, on je tada prolazio kroz poremećaj mentalog zdravlja, depresiju, koja je inače i danas veliki problem današnjice.

- Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. I to je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao - ispričao je Merlin očiju punih suza.

VEOMA JE IMUĆAN I ZGODAN! Ovo je poznati političar sa kojim je Tanja Savić imala tajnu aferu?!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kancer

14.10.2021 14:57

Mentalac, pa bio u zelenim beretkama, ratovao na strani obrezanih i pljuvao SRBE I SRBIJU... A mi ga docekujemo u areni. E nikada se pojedinci nece opametiti