VEOMA JE IMUĆAN I ZGODAN! Ovo je poznati političar sa kojim je Tanja Savić imala tajnu aferu?!
Alo

Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarom.

- Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći - rekla je Jovana, a zatim dodala:

- Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime - izjavila je ona što je izazvalo buru u javnosti.

VEOMA JE IMUĆAN I ZGODAN! Ovo je poznati političar sa kojim je Tanja Savić imala tajnu aferu?!

Draško Stanivuković - Printscreen/Instagram

 

Kako se nezvanično saznaje, reč je o gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, u trenutku kada je imao devojku i kada je planirao venčanje.

Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je i detalje veze sa Savićevom, prenosi pomenuti portal.

Navodno, romansa Tanje i Draška počela jenavodno u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju. Pevačica i mladi političar, koji je oduvek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali poluobavezno.

Kako izvor dalje tvrdi, ona je navodno dolazila u Banjuluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima, a kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podseća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci.

VEOMA JE IMUĆAN I ZGODAN! Ovo je poznati političar sa kojim je Tanja Savić imala tajnu aferu?!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu "Poludela".

SAHRANILI ŽIVOG ČOVEKA! Iva Štrljić besna nakon skandalozne vesti o njenom ocu, glumica ne može da dođe sebi od šoka, odmah se oglasila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading