"SAMO SNAJPER", "PUCAJ, UBI"! Božo Vrećo nakon pojavljivanja u haljini dobija stravične pretnje smrću, slučaj za policiju!
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najboljih interpretatora modernih sevdalinki, ali i jedan od najkontroverznijih pevača, Božo Vrećo, prošetao je crvenim tepihom Filmskog festivala u Sarajevu u fantastičnoj crno-beloj haljini i izazvao brojne reakcije.

Na glavi je imao crni turban, a u istoj boji su mu i dugačke rukavice, torba, cipele na štiklu i lepeza. Kombinacija crnog i belog, upečatljivo je istakla njegove brojne tetovaže.

Niko nije imun na pojavu princa sevdaha, a negativne reakcije u većini slučajeva nestaju kada čuju njegov anđeoski glas.

Vrećo je podelio snimak sa crvenog tepiha, a njegovi fanovi su ga nagradili brojnim pozitivnim komentarima. Međutim, uznemirujući komentari pojavili su se na jednoj Instagram stranici koja je objavila snimak i fotografije bosanskohercegovačkog umetnika. Mnogi korisnici pozivali su na mržnju, ali i ubistvo pevača.

Foto: Printscreen/instagram

 

Samo snajper / Kolji! / Pucaj ubi / Dva metra konopca – neki su od bezumnih komentara ispod videa.

Podsetimo, Božo Vrećo se u više navrata suočavao sa mržnjom i nerazumevanjem, a  slučaj od prošle godine prijavio je policiji koja je urgentno reagovala.

Mili moji, delim vam i ovo, moje jutro je započelo prijavom u policiji zbog pretnji smrću koje su mi došle. Sve je evidentirano i proces tek sledi. Sve je to atak samo na mene, na moju intimu, na moju umetnost, na moj odgoj, na moj intelekt, na moju slobodu, atak na čoveka koji nikad nikom ružno nije pomislio i neće, čak ni u ovom trenu. Ne mogu vam opisati taj osećaj kada vas neko kome ništa nažao niste učinili toliko vređa, poziva na linč i priželjkuje vašu smrt, pritom ono što me sigurno najviše pogodilo jeste grozno vređanje moje majke, pogledajte kakvim smo to monstrumima okruženi, pogledajte taj vokabular i primitivnost, zar može gore, podlije i gnusnije od ovog, u šta su se to ljudi pretvorili?! – napisao je Božo na društvenim mrežama, gde je objavio stravične poruke koje su mu stigle.

BONUS VIDEO:

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTOGRAFIJA NEDE UKRADEN Internetom kruži njena slika sa ćerkom i muškarcem kojeg je najviše volela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading