NIŠTA OD GALA SVADBE! Bojana i Mirko doneli šokantnu odluku, čeka se reakcija Goce Božinovske!
E stock

Sin Goce Božinovske i Zorana Šijana, Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić odlučili su da se tajno venčaju. Iako su planirali veliku svadbu i veselje, od toga su po svemu sudeći odustali, pa će intimnoj ceremoniji prisustvovati samo članovi najuže porodice i kumovi.

Na taj korak su se odlučili jer Bojana ulazi u deveti mesec i svakoga dna treba da se porodi. Crkveno i građansko venčanje će se, prema rečima izvora gorepomenutog lista obaviti u Surčinu, gde mladenci žive otkako su uplovili u vezu. Nakon toga uslediće porodični ručak u jednom restoranu na Dunavu.

NIŠTA OD GALA SVADBE! Bojana i Mirko doneli šokantnu odluku, čeka se reakcija Goce Božinovske!

VladimirMarković/Alo!

 

Bojana i Mirko su kompletno renovirali kuću, a gornji sprat su preuredili po svojoj želji. U tome su im pomogle obe porodice, a Goca ne krije da se sinu i snaji ne meša u život.

Podsetimo, Goca je u više navrata izjavila kako se raduje velikoj svadbi svog sina i njegove izabranice, a nakon ovih navoda možemo zamisliti kako će reagovati poznata pevačica budući da voli velika slavlja.

DOŽIVELA SAM GNUSNE UVREDE OD STRANE BIKOVIĆA! Oglasila se i Barbara nakon Ruskinje, još jedna Miloševa bivša razvezala jezik i žestoko ga napljuvala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading