CECA NA UDARU FUDBALSKE MAFIJE Pevačicu napali i oduzeli joj sajt!
E stock

O tome da pevačica više nema pristup svom sajtu jasno je čim se uđe na internet stranicu ceca-official.com. Tu se jasno vidi da je onemogućen pristup njenom liku i delu, već se na ekranu pojavljuju određene kladionice.

CECA NA UDARU FUDBALSKE MAFIJE Pevačicu napali i oduzeli joj sajt!

Printscreen

 

 

Ako je suditi po sadržaju koji se nalazi na ovoj stranici, hakeri, koji, kako se pretpostavlja, pripadaju fudbalskoj mafiji, uspostavili su maksimalnu kontrolu nad sajtom koji od 2018. godine pripada pevačici. Međutim, umesto fotografija sa Cecinih nastupa, ali i iz privatnog života, koje njen tim redovno servisira, nalaze se fotografije kladionica iz inostranstva. I to na tajlandskom jeziku.

CECA NA UDARU FUDBALSKE MAFIJE Pevačicu napali i oduzeli joj sajt!

Foto: PrntScrn

 

 

Prema rečima izvora koji je javio za ovaj upad na Ražnatovićkinu stranicu, na meti ovih hakera iz Tajlanda i Kambodže su se našli i sajtovi političara, ali i organizacije koje se bave turskim i islamističkim interesima. Šta je tačno motiv hakerskih napada baš na našu muzičku zvezdu koja ima preko milion pratilaca - nije poznato. Zvaničnu Fejsbuk stranicu na kojoj i dalje stoji link za napadnuti sajt pokazali smo stručnjakinji za visokotehnološki kriminal Katarini Ostojić, koja je objasnila kako se vrši upad na internet stranice:

CECA NA UDARU FUDBALSKE MAFIJE Pevačicu napali i oduzeli joj sajt!

Foto: PrntScrn

 

 

- Pogledala sam i jasno je da je u pitanju hakovanje. Ovo je klasičan primer upada na sajt. Ceca treba da Fejbuk i Instagram naloge odvoji od svog zvaničnog sajta. Zapravo, sve bi trebalo da bude na odvojenim mejlovima, a mejlove ne treba prikazivati u opisu profila. U tom slučaju, ako se prikaže mejl, hakerima je lakše omogućen pristup svemu. Kad se klikne na njen Fejsbuk profil i klikne na link koji je u opisu profila, izlazi nama nepoznata kladionica. Hakerima nije problem kad je sve povezano, već im je u tom slučaju lakše da budu gosti i da sve obore. Evidentno je da sa sajtom koji ima taj link nešto nije u redu. Kad se uđe na njen sajt, treba da budu informacije o njoj, a ne o nekoj kladionici - objasnila je Ostojićeva. 

CECA NA UDARU FUDBALSKE MAFIJE Pevačicu napali i oduzeli joj sajt!

Miloš Cetković

 

 

S druge strane iz Cecino tima za odnose s javnošću tvrde da znaju o čemu je reč:

- Upućeni smo u taj slučaj i sve je u redu. Ceca taj link ne koristi odavno, već ima drugi domen - poručeno je iz njene službe za medije.

I dok se hakeri bave sajtom Svetlane Cece Ražnatović, ona obara sve rekorde u Crnoj Gori. Balkanska zvezda održala je koncert u najvećoj diskoteci na primorju, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Nakon što je otpevala nekoliko hitova, izula je štikle i krenula da đuska s publikom.

- Hvala vam na ovoj predivnoj atmosferi. Srećna sam što ste uživali i što vam je bilo lepo. Nedostajali su mi koncerti i publika, posebno ova divna energija, da s publikom pevam svoje omiljene hitove - izjavila je Ceca tokom koncerta. Pevačica je toliko bila pod nabojem emocija da je koncert produžila nekoliko minuta, na oduševljenje prisutnih. Publika je ovaj njen gest pozdravila skandiranjem "Ceco, mi te volimo".

BONUS VIDEO:

JEDNOM SAM SE UDAVALA I VIŠE NIKAD Cecu pitali da li je obukla venčanicu, ona oštro odgovorila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading