Ceca i Lepa Brena
Alo!/Rajko Ristić/e-stock
Ceca i Lepa Brena

Alo!/Rajko Ristić/e-stock

Ceca i Lepa Brena , Foto: Alo!/Rajko Ristić/e-stock

Protekla godina za naše poznate ličnosti bila je veoma turbulentna. Neki su prošli kroz razvod, neki su se zaljubili, a neki raskinuli... Astrolog Dušan Veličković otkrio je za VIP magazin šta najveće zvezde naše estrade očekuje u 2020. godini.

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Anu Kokić čeka ljubav sa strancem

Ana će moći da se opusti u ovoj godini jer će sve biti na njenoj strani. Osim što će joj ova godina biti naklonjena u finansijskom smislu, pevačica će ipak naći svoju srodnu dušu. Početkom godine, Kokićeva će imati velike dobitke u finansijskom smislu, a osim novca kojeg će biti na pretek, doživeće svoju bajku u pravom smislu, a zbog njenog šarma i harizme mnogi će biti na kolenima. Ona će imati puno udvarača, a ljubav je čeka u inostranstvu.

Ana Kokić

printscreen

Foto: printscreen

Ceca staje na ludi kamen

Ceci je prošla godina bila idealna - oženila je sina, uskoro će postati baka, a finansijski problemi je zaobilaze u širokom luku. Jedino joj nedostaje ljubav, a čak se i sama našalila da će se udati pre ćerke Anastasije. Ljubav bi mogla da nađe s biznismenom koji može da isprati njen tempo, međutim on neće biti iz naše zemlje.

Ceca Ražnatović

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Željka očekuje uspeh u poslu

Željko će u ovoj godini imati dosta posla u svom studiju, a najviše vremena će prosvetiti radu s drugim kolegama. Za Željka 2020. proći će u znaku poslovnog uspeha, a sredinom godine Joksimović bi mogao da postane deka jer zvezde prikazuju da njegova najstarija ćerka Mini može da stupi u brak.

Željko Joksimović

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Darka će izdati najbliži

U poslednje dve godine, Darko je imao dosta sreće, pa je uspeo da sačuva živu glavu, uprkos strašnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživeo. Ove godine moraće da obrati pažnju na težinu koja ga veoma ugrožava. Sredinom godine, mogao bi da ima velike probleme zbog toga, čak će biti ozbiljno životno ugrožen. Pored zdravlja, Lazić bi trebalo da obrati pažnju i na ljude koji ga okružuju jer će ga neko najbliži izdati.

Darko Lazić

Printscreen/PaparacoLov

Foto: Printscreen/PaparacoLov

Dragana osvaja Ameriku

Dragani je prošla godina bila u znaku koncerata i uspeha u poslu, a ovoj novoj godini potpuno će se posvetiti karijeri. Na veliko zadovoljstvo fanova objaviće nekoliko novih pesama, a nije isključeni ni da će objaviti novi album. Porodična harmonija joj je na prvom mestu, te će i ove godine, uz karijeru, biti posvećena Toniju i deci. Krajem 2020. Draganu očekuje veliki uspeh u Americi.

Dragana Mirković

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Čola mora da pazi na zdravlje

Muzička legenda Zdravko Čolić prošle godine je još jednom pokazao zašto je najbolji u svom poslu, kada je šest puta pevao u punoj „Areni“. U 2020. stoji mu dosta putovanja, a moguće je da će imati problem sa kukovima, te će ga čekati i lekarska intervencija.

Zdravko Čolić

printscreen

Foto: printscreen

Brena ženi sina i postaje baka

Lepa Brena će u novoj godini imati dosta posla na nekoliko frontova. Osim novog albuma na kojem intenzivno radi, Brena bi mogla da postane baka. Naime, njenom mlađem sinu Viktoru predstoje veridba i venčanje, a i prinova je veoma moguća.

Lepa Brena

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Luna će se zaljubiti i udati

Luna Đogani se veoma namučila prethodne dve godine, ali zato će joj 2020. doneti sve o čemu je maštala. Doživeće potpuni uspeh kao pevačica i svaki vikend će joj biti radan. Posvetiće se karijeri, koja će joj biti prioritet u ovoj godini, a imaće i sreće u ljubav, koje je zbog loših iskustava počela da se plaši. Ukoliko se bude prepustila, Luna bi mogla da stane i na ludi kamen.

Luna Đogani

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković