Donald Tramp
EPA/Shawn Thew
Donald Tramp

EPA/Shawn Thew

Donald Tramp, Foto: EPA/Shawn Thew

Taj brod je Indonezija zadržala prošlog meseca sa dvadesetak članova posade, preneo je AP.

Ovo se dešava u sred tenzija između SAD i Severne Koreje, nekoliko sati nakon što je Severna Koreja ispalila dve sumnjive rakete kratkog dometa prilikom drugog lansiranja oružja za pet dana.

KO JE SPRETNIJI?! Srpski generali načinili neverovatan gest u centru Moskve. Rusi započeli, Srbi se pridružili, a okupljeni uz divljenje ih pozdravljali sa "Braćo"

To je, konstatuje američka agencija, potencijalni znak da bi razgovori o nuklearnom razoružanju sa SAD mogli biti u opasnosti.

 

Donald Tramp i Kim Džong Un

Tanjug/AP

Donald Tramp i Kim Džong Un, Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Vašington veoma ozbiljno gleda na današnje najnovije lansiranje raketa u Severnoj Koreji i da, iako Pjongjang želi da pregovora sa SAD, on misli da nisu spremni za to.

UDARIO GDE GA NAJVIŠE BOLI Tači opleo po Republici Srpskoj, a onda ga je Dodik u četiri reči bukvalno uništio!

"Trenutno se ovim bavimo veoma ozbiljno. Bili su to manji projektili, rakete kratkog dometa", rekao je Tramp novinarima u Beloj kući, prenosi Rojters.

Balistička raketa

Tanjug AP

Balistička raketa, Foto: Tanjug AP

On je dodao i da niko nije srećan zbog razvoja situacije i da će dobro proučiti sve i odlučiti o daljim potezima.

PUTIN POMNO MOTRI NA SVAKI NJIHOV KORAK Stiglo upozorenje iz Moskve: Usijane glave u Prištini treba da znaju da je Rusija uz Srbiju!

"Naši odnosi se nastavljaju ... Znam da žele da pregovaraju, oni pričaju o pregovaranju. Ali ne mislim da su trenutno spremni za nastavak pregovora", poručio je Tramp.

Severna Koreja je ranije danas ponovo lansirala projektile, samo nedelju dana pošto je lider te zemlje Kim Džong Un nadgledao probno ispaljivanje više raketa.Projektil je ispaljen sa severozapadne lokacije Sino-ri prema istoku.

SKANDAL U TIRANI Tači se pozdravio sa Vučićem, a onda učinio nešto ODVRATNO - Ručak otkazan, zločinac pobegao zbog jednog Srbina!

Severna Koreja se praktično povukla iz aranžmana sa Vašingtonom od februarskog samita, koji se se završio bez dogovora oko zahteva SAD za ukidanjem nuklearnog programa Pjongjanga i Kimovih zahteva za ukidanjem američkih sankcija, ocenjuje agencija.

VLASTI IZDALE HITNO UPOZORENJE! Novi užas kod Notr Dama, otrov se širi vazduhom, ugroženo na stotine ljudi!

AMERIKA NASTAVLJA DA OPKOLJAVA IRAN Nosač aviona " Abraham Linkoln" uplovio u Crveno more, eskadrile spremne za hitan udar

SAMIT G-20 PROĆI ĆE BEZ NAJZNAČAJNIJEG DOGAĐAJA Ništa od susreta Putina i Trampa u Japanu