Tata se obukao u mamu
instagram.com
Tata se obukao u mamu

instagram.com

Tata se obukao u mamu, Foto: instagram.com

Cela porodica je bila šokirana, ali Daniel i Luna su uspeli da se izvuku iz negative. Nedavno su odali počast Steli, ali i svim drugim majkama, i to na poseban način. 

"Obećao sam da ću da budem najbolji otac na svetu, što i jesam. Mogu samo da se zahvalim za najboljih 8 godina u mom životu. Voleću te zauvek.", napisao je Daniel kad se opraštao od svoje voljene žene. Svog obećanja se i drži. Svoje vreme s malom Lunom nastoji da provede na što kvalitetniji način, a nedavno joj je ispunio i jednu želju.

Luna je imala ideju. Htela je da se tata obuče u mamu i dođe u školu na priredbu za Majčin dan na kojoj su trebali da plešu. Daniel prvonije bio siguran da želi li učestvuje u tome, predložio je da baka ide umesto njega, ali na kraju je ipak odlučio da je iznenadi.

 

Tako je 33-godišnjak obukao haljinu, periku, ženske sunčane naočare, ofarbao bradu i uzeo žensku torbu. Fotografiju je objavio na svom Instagram profilu, a podelio je i priču kako bi ljudi znali zbog čega je to učinio. Dobio je preko 400 hiljada lajkova.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta! Dočekao nas je glavni Rom, Hadžija, koji nam je rekao da unutra ima ku*vi, dilera, robijaša, narkomana... BOMBA!