Vladimir Putin
Tanjug/AP
Vladimir Putin

Tanjug/AP

Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP

Iran će uskoro izvesti zajedničke vojne vežbe sa Rusijom i Kinom u Omanskom zalivu i Indijskom okeanu, navodi agencija Fars reči predstavnika resora.

Pročitajte još:

Nezami je izjavio da će tokom vežbi vojska razmeniti iskustva u taktičkim i vojnim manevrima.

Ministarstvo odbrane Irana je saopštilo da će u Teheranu uskoro biti održan sastanak šefova generalštaba.

Krajem jula, Rusija i Iran su se dogovorili da prošire voju saradnju. Komandant iranske Ratne mornarice Husein Hanzadi je saopštio da u budućnosti mogu biti održane zajedničke vojne vežbe dveju država u području Ormuskog moreuza.

Milova snajka blista u venčanici od 7.000 evra, a u jedan detalj na mladinim grudima gosti ne prestaju da gledaju! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:51 - 21.09.2019. 21:10 Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Foto: AP/Risto Božović * Milo Đukanović ženi sina jedinca Blaža * Mlada je Srpkinja Milena Popović * Milena, koja ne skida osmeh sa lica, nosi venčanicu slavne kreatorke Vere Vang vrednu 7.000 evra Mlada je Milena Popović iz Mahale, Zeta, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Ranije je ministar odbrane SAD Mark Esper saopštio da će Amerika poslati dodatni vojni kontingent na Bliski istok kao odgovor na "agresiju Irana protiv Saudijske Arabije".

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije