JEZIVO UBISTVO U "SRPSKOM GRADU"! Policija pronašla spaljeno telo trudnice, utroba joj je bila otvorena, beba UKRADENA IZ STOMAKA! (FOTO, VIDEO)

Devetnaestogodišnja trudnica, pronađena je mrtva u jednoj kući u Čikagu, tri nedelje nakon što joj je neko razrezao stomak i uzeo bebu.

Čikago, Foto: screenshoot/Metro

Marlen Lopez bila je u devetom mesecu trudnoće kada joj se 23. aprila izgubio svaki trag.

Policija je pronašla njeno telo ove nedelje i utvrdila da je umrla od posledica davljenja.

"Smatramo da je ubijena i da je dete nakon njene smrti uklonjeno iz njenog tela", rekao je Entoni Guglielmi, zvaničnik policije u Čikagu.

Otišla je po odeću za bebe

Lopez je nestala nakon što je otišla po odeću i opremu za bebe kod žene koju je upoznala na Fejsbuku.

Istražitelji su priveli četiri osobe, ali su odbili da daju komentare kako istraga, koja je u toku, ne bi bila ugrožena.

Poziv u pomoć

Onog dana kada je prijavljen nestanak nesrećne devojke, vatrogasci u Čikagu su primili poziv zbog tek rođenog deteta koje je bilo u teškom stanju. Poziv je upućen s iste adrese na kojoj je kasnije pronađeno telo Marlen Lopez.

"Odveli smo dete u bolnicu, zajedno s osobom koja je tvrdila da je njegova majka", rekao je Lari Langford, zvaničnik vatrogasne stanice u Čikagu (CFD).

"Koliko sam upućen, ipak se nije radilo o detetovoj majci, to je sve što vam za sada mogu reći", dodao je novinarima.

Lokalni mediji javili su da je detetova majka pokojna Lopez. Njenoj porodici je potvrđeno da se radi o njenom detetu, rekla je Jakobita Kortes, iz crkve Adalberto Memorial Junajted Metodist crkve u Čikagu, koja pomaže porodici.

Američki grad Čikago poznat je i po velikom broju Srba, a smatra se "najvećim srpskim gradom" posle Beograda.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi