Sirija, Uništena PVO baterija sirijske vojske
Printscreen/Youtube
Sirija, Uništena PVO baterija sirijske vojske

Printscreen/Youtube

Sirija, Foto: Printscreen/Youtube

"Operacije su u toku na različitim frontovima", rekao je Bagdadi na snimku objavljenom na mreži Al Furkan, što je, inače, njegova prva poruka od aprila.

PROČITAJ JOŠ:

On je naveo nekoliko lokacija na kojima će biti izvedeni napadi, kao što su Mali i Levantski zaliv, ali nije otkrio vreme eventualnih napada.

Bagdadi, dugogodišnji lider Islamske države, više puta je proglašavan mrtvim. Poslednju vest o njegovoj pogibiji izneli su pripadnici ruskih oružanih snaga nakon vojne operacije u kojoj je navodno ubijen.

Pravi svoju EU! Besni zbog Kosova, za Srbiju ima rešenje zbog kog Albanci ne znaju na koja vrata da zakucaju!

AUTOR: Republika/D.S. DATUM I VREME: 16.09.2019. 15:15 Loše im se piše! Američki predsednik Donald Tramp okupiće u jednu veliku i jaku grupaciju saveznike SAD unutar Evropske unije i tako praktično formirati paralelnu EU. Prema projekcijama Vašingtona, među tim državama trebalo bi u dogledno vreme da se nađe i Srbija.

Iako njegovo telo nikada nije pronađeno, o njemu se nije ništa znalo skoro cele naredne godine. Navodno je bio na lečenju u Iraku, što nikada nije potvrđeno međutim, nedavno su se ponovo pojavile špakulacije u javnosti, navodeći da je živ.

BONUS VIDEO: