Francuska policija
Tanjug/AP
Francuska policija

Tanjug/AP

Francuska policija, Foto: Tanjug/AP

"Napadač star 45 godina ubio je tri policajca i administrativnu radnicu, nakon čega ga je vatrenim oružjem ubio policajac", saopštio je pariski tužilac.

On je rekao da je pretražen dom napadača i da tužioci za anti-terorizam procenjuju situaciju, preneo je Rojters.

PROČITAJ JOŠ:

Tužilac nije naveo šta je mogao biti eventalni motiv napadača.

Napadač je bio zaposlen u administarciji policijske uprave, a do napada je došlo posle svađe u dvorištu policijske stanice, rekli su policijski izvori za francuske medije.

Francuska policija

Tanjug/AP

Francuska policija, Foto: Tanjug/AP

Francuski policijski izvori, prenele su agencije, navode da je napadač izgubio kontrolu i počeo da ubada nožem policajce koji su se nalazili oko njega.

"Jedan od kolega ubio je osobu odgovornu za napad", rekao je šef lokalnog policijskog sindikata Loik Traver televiziji BFM.

Izbio opšti haos na Autokomandi! Vozači izlazili iz automobila, sevale pesnice!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 03.10.2019. 14:40 Treći dan štrajka taksista! Kolaps, tuča, grad, Foto: Printskrin U Beogradu vlada skoro potpuni saobraćajni kolaps, što zbog protesta taksista na prestoničkim ulicama, što zbog kiše koja tokom većeg dela dana pada. Na Autokomandi je oko 14.00 časova malo nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna taksista i vozača.

Napad se dogodio kod policijske stanice u blizini katedrale Notr Dam, a na lice mesta su došli predsednik Emanuel Makron i premijer Edvard Filip.

Stanica metroa u blizini napadnute policijske stanice je zatvorena iz bezbednosnih razloga, a okolno područje je ograđeno.

BONUS VIDEO: