EVROPA SE SPREMA ZA 31. OKTOBAR, NIKO NE ZNA ŠTA SLEDI DAN POSLE Izdato hitno uputstvo članicama!

Haos u najavi

Zastave EU
Zastave EU, Foto: Youtube/Printscreen

* EU komisija pozvala sve članice za hitnu pripremu izlaska Velike Britanije

*  Finalna priprema Bregzita bez scenarija

* Šta čeka Evropu dan posle

Evropska komisija pozvala je EU 27 da se pripreme za neuređeni izlazak Velike Britanije iz EU. Za evropske privrednike koji trguju sa Velkom Britanijom objavljeno je i detaljno uputstvo za finalne priprema u slučaju takvog scenarija.

Poslanici blokirali novog premijera, on najavljuje izbore

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 04.09.2019. 00:13 Džonson je ranije danas izgubio većinu u parlamentu nakon što je poslanik konzervativaca Filip Li prešao u redove proevropske partije liberalnih demokrata Boris Džonson, Foto: Youtube Printscreen Britanski parlament izglasao je večeras pokretanje procedure za usvajanje zakona kojim bi se sprečio izlazak Velike Britanije iz EU bez dogovora.

 

"U svetlu nastavka neizvesnosti kada je u pitanju ratifikacija Ugovora o razdruživanju od strane Velike Britanije i zbog ukupne unutrašnje političke situacije, scenario Beregzita "bez dogovora" 1. novembra i dalje ostaje moguć iako ne i nežljeni ishod", navode u Evropskoj komisiji Osam nedelja pre povlačenja Velike Britanije iz EU predviđenog za 31. oktobar, Evropska komisija ponovo je pozvala sve u EU 27 da se pripreme za scenario Bregzita bez dogovora.

 

U cilju minimalizovanja problema koji mogu nastati u trgovini sa Velikom Britanijom, a u slučaju neuređenog Bregzita, svi uključeni u taj proces pozvani su da obave finalne pripreme.

Evropska komisija objavila je detaljnu listu neophodnih priprema za sve kompanije koje posluju sa Velikom Britanijom i obavestila ih o neophodnim obavezama i formalnostima u slučaju prekogranične trgovine.

Bolton šokirao izjavom: Mi ćemo potpisati SVEOBUHVATNI SPORAZUM, samo da se završi

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 13.08.2019. 07:25 SAD će sa oduševljenjem podržati Bregzit bez sporazuma ako tako odluči britanska vlada, izjavio je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton. Džon Bolton, Foto: Tanjug/AP "Ako to bude odluka britanske vlade, mi ćemo je sa oduševljenjem podržati", rekao je juče novinarima Bolton, koji je dvodnevnu posetu Londonu započeo sastankom sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom.

 

Evropska komisija je predložila Evropskom parlamentu i Savetu da naprave ciljana tehnička prilagođavanja u oblasti transporta za slučaj neuređenog islasak Velike Britanije.

Odlučeno je i da se sporazumi sa Velikom Britanijom u oblasti ribarstva kao i eventualno učešće Londona u EU budžetu za 2020. godinu zadrže na nivou koji je dogovoren za 2019. godinu.

Istovremeno, Komisija je predložila da fondovi za Evropsku solidarnost i Evropsko globalno prilagođavanje butu na raspolaganju kako bi mogli da pomognu kompanijama, radnicima i zemljama članicama koji bi najviše bili pogođeni izlaskom Velike Britanije iz EU bez dogovora.

SVE ĆE SE DOGODITI 31. OKTOBRA Britanija napušta Evropsku uniju! Doneta neopoziva odluka! Džonson lupio šakom o sto!

BORIS DŽONSON O EVROPSKOJ UNIJI To je Hitlerov projekat iz 1942, a OVIH 11 načela Brisel je preuzeo od vođe Trećeg rajha

"NEMA AKO ILI ALI" Boris Džonson preuzeo mandat, pa otkrio TAČAN DATUM izlaska Velike Britanije iz EU! Bliže je nego što smo mislili!

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi