"BIĆEMO ODUŠEVLJENI AKO NE BUDE DOGOVORA!" Bolton šokirao izjavom: Mi ćemo potpisati SVEOBUHVATNI SPORAZUM, samo da se završi

SAD će sa oduševljenjem podržati Bregzit bez sporazuma ako tako odluči britanska vlada, izjavio je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton.

Džon Bolton
Džon Bolton, Foto: Tanjug/AP

"Ako to bude odluka britanske vlade, mi ćemo je sa oduševljenjem podržati", rekao je juče novinarima Bolton, koji je dvodnevnu posetu Londonu započeo sastankom sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom.

Džonson želi da sa EU ponovo pregovara o uslovima Bregzita pre isteka roka, 31. oktobra, ali Unija poručuje da neće biti izmenjen deo sporazuma, za koji britanski premijer kaže da mora biti promenjen, preneo je u ponedeljak Rojters.

Boris Džonson
Boris Džonson, Foto: AP/Frank Augstein

Bolton je Džonsonu preneo da američki predsednik Donald Tramp želi da vidi uspešan izlazak Britanije iz EU 31. oktobra i da će Vašington biti spreman za ubrzan rad na američko-britanskim sporazumima o slobodnoj trgovini.

Bolton je rekao i da Britanija i SAD mogu da ispregovaraju trgovinske sporazume sektor po sektor, a da za kasnije ostave problematičnije oblasti u trgovinskim odnosima.

Policija upala na jahtu! Čuveni SRPSKI POLITIČAR i poznati kriminalac uhvaćeni zajedno!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.08.2019. 19:50 - 12.08.2019. 21:25 Evo šta se dešavalo. Rečna policija, Foto: MUP Alo! u sutrašnjem broju otkriva kako je jedan opozicioni političar u usponu, uhvaćen u nedelju veče u društvu osuđivanog ubice. VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! Velika akcija na Andrićevom vencu, otvaraju SVE PRILAZE!

Krajnji cilj je sveobuhvatni trgovinski sporazum, istakao je Bolton.

Dauning strit je saopštio da su Bolton i Džonson razgovarali o nizu pitanja, uključujući Iran, Hongkong, bezbednosti 5G mreže, naveo je AP.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi