Azerbejdžanski vojnici
Printscreen
Foto: Printscreen

U pozadini se čak čuje i smeh muškarca koji snima, a sve su postavili na mrežu TikTok.

- Ovo je razlog zašto su Jermeni poneli i nadgrobne ploče i tela svojih bližnjih prilikom napuštanja Karabaha - pisalo je u jednom komentaru.

Mnogi Jermeni su ozlojeđeni i ljuti i na vladu u Jerevanu, ali i na Rusiju, koja je posredovala u potpisivanju sporazuma za koji kažu da ih je bacio na kolena.

Primera radi, stanovnici grada Karvačara počeli su da pale svoje kuće nakon objave o predaji nekih teritorija Karabaha Azerbejdžanu. Kako nisu želeli da ostave ništa za sobom, jedna porodica je na kamion stavila i svoju montažnu kućicu i krenula u novi život.

Podsetimo, lideri Rusije, Azerbejdžana i Jermenije, Vladimir Putin, Ilham Alijev i Nikol Pašinjan, potpisali su 10. novembra zajedničku izjavu o potpunom prekidu borbenih dejstava u Nagorno-Karabahu.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Bangar

27.11.2020 02:10

Nema tu nama i Jermenima niceg nepoznatog i ranije su nam unistavali groblja a i mi smo drugima.

Sara

27.11.2020 08:35

Da Azeri ruse, divlastvo, slazem se .No sta bi sa Ferhafijim cuvenom deamijom u Banjauci i Plavom.dzamijom u Foci.Recite gdije ste sakrili kamenje od kog su zidane

Sara

27.11.2020 09:07

A gdije je bosnjacko groblje sruseno ,razorano prilikom protijerivanja Bosnjaka iz bosnjackog grada Uzica.Nema ni prava..Po cemu se zovu Bele zemlje u Uzicu po belim nisanima tog razorenog groblja .gde su dzamije Uzica,Beograda,Nisa,Smedereva,Sabca.Na cemu je sazidana skupstina u Beogradu na muslimanskom groblju a i junak sahranjen u spomenik neznanom junaku na Avali je Bosnjak Smail Balic

Zoran

29.11.2020 07:50

Divljaci.ma islam je to...