proročica
Foto: Shutterstock/Alo ilustracija / EPA/ Shutterstock

Kazeta Ahmetzanova, koja je u prošlosti novodno "predvidela niz cunamija", kaže da će svet uskoro biti iznenađen, prenosi britanski medij.

Zvezda "Bitke vidovnjaka", ruske TV emisije, "predviđa" da će se uskoro mnogi Evropljani približiti Odesi, regionu za koji se smatra da je odlučujući za sudbinu sukoba u u Ukrajinu.

Ona veruje da Evropljani neće imati drugog izbora nego da traže spas u toj oblasti u narednim godinama zbog poplava.

Kazeta kaže da će front u Ukrajini naterati ceo svet da poštuje Rusiju i da će se njena "moć samo povećati".

- Svi razumeju da je bolje ne ljutiti Rusiju - rekla je ona.

"Finale pred vratima"

- Sukob u Ukrajini će se nastaviti za sada, iako je finale pred vratima - smatra ova "vidovnjakinja", prenose ruski meidji.

- Ovo razumeju svi: i u Rusiji i na Zapadu. Naša zemlja se ne može slomiti. Pogledajte istoriju, nikome to nije pošlo za rukom, i nikome neće uspeti u budućnosti. Iako će zapadni političari još neko vreme nastaviti da pumpaju Ukrajinu oružjem, sve će se ipak završiti mirovnim pregovorima. Zahvaljujući procesu pregovora pojaviće se nova globalna bezbednosna arhitektura koja će odgovarati svim stranama - rekla je ona.

"Velika katastrofa dolazi"

O navodnim "prirodnim katastrofama", ona je rekla:

- Prirodne katastrofe koje će početi da se dešavaju u naredne tri do četiri godine. U Evropi neće ostaviti drugog izbora. Velika katastrofa dolazi — veoma strašna suša. Biće u mnogim evropskim zemljama. I ljudi će, da bi se spasli, početi da traže nova mesta za život. Vidim da će se mnogi Evropljani preseliti u Odesu. Ovaj grad će i dalje biti biser pored mora, gde će živeti mnogi doseljenici iz Evrope. I tamo će im biti veoma udobno - rekla je ona, prenosi Dejli Star.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading