SVEŠTENIK
Foto: Printscreen/Printscreen

Službeniku Srpske pravoslavne crkve (SPC)  S.R u toku noći demolirano je auto na parkingu ispred zgrade gde živi njegova porodica, u centru Berana, saopštila je njegova porodica za portal RTCG.

Kako je rečeno Portalu RTCG, s obzirom na to da im je u prethodnom periodu na istom vozilu više puta pričinjena veća materijalna šteta, izazvana takođe upotrebom sile, a da počinioci nisu pronađeni, S.R i njegova porodica strahuju za svoju bezbednost.

Budući da su napadi na njihovu imovinu, kako tvrde, kontinurani, te da policija do sada nije uspela pronaći počinioce, porodica strahuje da su napadi učinjeni iz mržnje i po nacionalnoj osnovi, te izražavaju bojazan da bi sledeći korak mogao biti fizički napad, prenosi Cdm.me.

Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta i sačinila zapisnik.

Porodica se nada da će UP dati sve od sebe kako bi rasvetlila napad na njihovu imovinu i obezbedila im život bez straha.

Takođe, ono što navode jeste da će se obratiti i drugim nadležnim institucijama u Crnoj Gori, ombudsmanu, nevladinim organizacijama i međunarodnoj zajednici kako bi se zaštitili.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading