TAJNA BERLUSKONIJEVOG TESTAMENTA Evo ko je nasledio njegove milijarde i imovinu
Foto: Alo/Tanjug


Bivši premijer Italije, Silvio Berluskoni, preminuo je pre godinu dana u 86. godini, ostavljajući iza sebe nasledstvo vredno 6,8 milijardi dolara. Iako se dugo spekulisalo o tome da li će njegova partnerka Marta Fašina dobiti deo tog bogatstva, ispostavilo se da je Berluskoni svojom odlukom testamentom sve svoje bogatstvo ostavio svojoj deci.


Prema sadržaju testamenta, njegovo bogatstvo će biti podeljeno između njegove petoro dece - Marine, Piera Silvija, Barbare, Eleonore i Luiđija. Najstarija ćerka Marina, koja je već godinama na čelu njegove kompanije "Fininvest", će kontrolisati 26,5 posto udela u kompaniji, dok će ostala deca imati po 15,6 posto udela. Pored udela u kompaniji, deca će takođe podeliti i Berluskonijevu imovinu u vidu nekoliko vila i kuća širom Italije, Francuske i Antigve.

Marina Berluskoni - moćna žena sveta

Marina Berluskoni, koja je preuzela vođstvo nad očevom kompanijom od 2005. godine, postala je jedna od najmoćnijih žena sveta prema Forbes-ovoj listi 2010. godine. Ova uspešna poslovna žena je dobila značajan deo očevog bogatstva i imovine, što će joj omogućiti da nastavi da gradi svoje poslovno carstvo.

Marta Fašina - izabranica bez dela nasledstva

Iako je bila u vezi sa Silviom Berluskonijem, Marta Fašina nije dobila ni centa njegovog bogatstva, budući da nije bila u zakonskom braku sa njim. Nakon godinu dana od njegove smrti, ona i dalje objavljuje zajedničke slike sa Berluskonijem na društvenim mrežama, tvrdeći da njihova ljubav i dalje traje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading