Porodica iz Albanije
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ferdinand Derviši, novinar iz Albanije, do detalja je opisao tragičan događaj u Skadru, gde se, kako se sumnja, žena (39) sa troje dece utopila u reci Bojani nakon navodnog nasilja koje je nad njima izvršio njen suprug.

Telo jednog deteta je u međuvremenu pronađeno.

Novinar je kazao da je suprug Ergis saopštio ženi kako namerava da svoju ljubavnicu dovede kući.

Pored toga, tvrdi da je njegova supruga Alma popila kafu sa sestrom svog muža pre tragedije, kao i da joj je tada možda rečeno da brak više neće trajati.

Rekao je da je možda skok u hladnu reku Bojanu sa decom mogla da bude osveta mužu u teškom psihičkom stanju u kom je Alma bila.

- Govorimo o paru koji je do 2020. godine dobro funkcionisao. Muž joj je izjavljivao ljubav. Znam da je sve nedavno pošlo naopako. Zbog vanbračne veze 31-ogodišnjeg muškarca sa devojkom od 17 ili 18 godina, čija je majka bila istih godina kao i njegova žena - ispričao je novinar.

- Nije videla šansu da obnovi brak sa svojim mužem. Do sada ne znamo da li je bilo nasilja ili ne. Znamo da je bilo rasprava u poslednjim trenucima. Imala je nedavno razgovor sa sestrom svog muža, jedinom osobom s kojom je bila u odnosima, u kafiću blizu mosta na Bojani, gde je bila sa svom decom - dodao je.

- Nije iznenađujuće što je u poslednjem razgovoru dobila poslednje informacije da je sve gotovo. Poslednji tračak nade je nestao i počela je osveta. Ne da bi ubila sebe, već i decu, jer bi to povredilo muža. Iz tog kafića kada su se rastali, smatra se da je odvela decu i bacila ih u vodu", rekao je Derviši.

Ribar ispričao kako je pronašao telo deteta

Ribar Safet Hasani, koji je pronašao telo devetogodišnje devojčice, ispričao je za emisiju „Revi” na "Euronews.al" prve trenutke kada je video telo tokom pecanja.

- Ugledao sam nešto sumnjivo dok sam pecao, i uz svetlo mog telefona video sam nešto dole na ​​dubini od oko 1 metar. Nisam bio siguran šta je to, izgledala je kao lutka. Nakon što sam pregledao vodu telefonom oko 10 minuta, obavestio sam policiju - rekao je Hasani.

Nakon što je policija izvadila telo iz vode, ustanovila su da je u pitanju dete. Policija je od sinoć do sada na licu mesta.

- Bilo je oko 21 sat, ali sam obavio poziv sa 15-20 minuta zakašnjenja, jer nisam znao šta je to - dodao je Hasani.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading