Zločin u Albaniji
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako prenose tamošnji mediji, Alma i njeno troje dece — dve ćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati pre tragičnog čina su izašli u kafić, ali da jetrva nije ni slutila šta će uskoro desiti, te su se rastale mirno.

Dodaje se i da je njen suprug, osumnjičeni Ergis Arazi (31) navodno maltretirao suprugu i decu, što je mogući razlog za samoubistvo, ali je on te navode demantovao nakon što je saslušan u policiji.

- Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin - rekao je Arazi policiji.

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko meseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema rečima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao "mentalno bolesnu" i prema njegovim rečima, mesecima je pila lekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

Pronađeno telo jednog deteta

U zvaničnom saopštenju se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi sa decom udavila u reci Bojani.

Policija je uhapsila Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno izvršila samoubistvo sa svoje troje maloletne dece, starosti devet, šest i četiri godine, piše Euronews.al.

Telo njene 9-godišnje ćerke pronašao je ribar u reci Drim, u koju se uliva reka Bojana, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za telima majke i još dvoje dece, koji su nestali pre tri dana.

Prema saopštenju policije, na telu devetogodišnjakinje nisu pronađeni tragovi nasilja.

Navodi se Arazi (31) ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog dela "izazivanja samoubistva".

(Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading