Psi komuniciraju telefonom
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kada se vlasnik jednog od njih preselio zbog novog posla, odlučio je da ne dopusti da se veza između njegovog ljubimca i najboljeg prijatelja prekine. Rešenje koje su pronašli je moderno, ali emotivno - koriste FaceTime kako bi održali svoje prijateljstvo.

U neobičnom prizoru zabeleženom na Instagramu, Sejdi, mešanac haskija i nemačkog ovčara, i Rolo, mešanac rotvajlera i ovčara, komuniciraju preko ekrana kompjutera. Njihovo oduševljenje je očito, dok vrište i zavijaju, pokušavajući dopreti jedno do drugog virtuelno. Ove posebne "video pozive" održavaju svakog četvrtka, pružajući psima priliku da ostanu povezani, uprkos kilometrima koji ih fizički razdvajaju.

Kajla MekTir, vlasnica Sejdi, primetila je nešto posebno u ponašanju svog ljubimca tokom ovih susreta putem FaceTime-a. Sejdi, inače suzdržana, pokazuje retko viđeno uzbuđenje.

- Ona ne zabacuje često glavu unazad i laje kao što radi na FaceTime-u sa Rollom. To je zapravo jedini put kada je to uradila - deli Kajla, svedočeći o jedinstvenoj vezi koja se održava zahvaljujući modernoj tehnologiji i ljubavi između Sejdi i Rola.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading