Vanja i Ljupčo
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Kako je navela, prilažući i skrinšotove iz Agencije za katastar, stan u kojem su živele Vanja Gorčevska i njena majka i sestra je bio na očevo ime.

 

 

"Stan u ulici N.Naumovski-Borče 87 je porodično nasleđe majke Zorice, ali je na ime oca Aleksandra, koji se od danas nalazi u pritvoru, prema dokumentaciji iz katastra od 23.05.2020. Nejasna činjenica s obzirom da su bili razvedeni", navela je ona.

Dalje kako piše, ubica "Ljupčo Palevski je vlasnik 106 kvadrata u istoj zgradi u ulici N.Naumovski-Borcče 87, odakle je kidnapovao, a zatim ubio Vanju Gorčevsku".

"Prostorije u zgradi koju je njegova kompanija izgradila pre 25 godina (#potkrovlje, #prizemlje, #podrum) nose ime njegove firme "Upa Enterprise". To znači da je samo on imao ključeve od podrumskih prostorija i prostorija u prizemlju gde je ubijenoj Vanji onemogućeno da pruži otpor i stavljena je u vreću za spavanje, a zatim izneta u vozilo", navela je Ivanovska.

 

 

Kako piše, "nema podzemnih prilaza, ali postoje dva odvojena ulaza - sa severne i sa istočne strane, bukvalno pored ulaza u Helsinški komitet".

Ona dalje tvrdi da se svi umešani u slučaj poznaju.

"Sva ova lica se poznaju, bila su u nekoj vrsti dužničko-poverilačkih odnosa, kao i partijskih. Više od dve decenije bili su komšije, odnosno sretali su se na stepenicama. Naravno, istraga bi trebalo da pokaže tačno kakav je bio odnos majke i oca sa Palevskim u periodu pre ubistva deteta. Da li su imali pretnje, zahteve, iznude, da li je i kakve kontakte Palevski imao sa Vanjom".

"Zgradu je pre 25 godina izgradio investitor Palevski. Stan, u kome su živele majka i Vanja, od njega (Palevskog) su kupili Vanjin deda Vančo Lazarov", navela je ona.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading