Vanzemaljci
Foto: Printscreen/Printscreen

Autor i novinar Garrett Graf i republikanski predstavnik iz Tenesija Tim Burket zajednički su govorili o ovom pitanju u Meet the Press Reports na NBC Nevs-u.

Graf, autor knjige NLO: Unutrašnja priča o potrazi američke vlade za vanzemaljskim životom ovde - i tamo, rekao je: 'Vlada prikriva neki nivo svog znanja i razumevanja o tome šta su neke od tih stvari.'

„Ovde postoji nešto stvarno. Postoje stvari tamo u našem vazdušnom prostoru koje ne razumemo šta su, i koje bi mogle predstavljati izuzetnu novu protivničku tehnologiju, ali takođe mogu predstavljati nauku koju mi ne razumemo.'

Ekspert je rekao da bi prikrivanje moglo biti dvostruko, uključujući i tajni razvoj aviona, bespilotnih letelica, novih tehnologija obe vlade, kao i ono što vlada oseća i otkriva u i oko vazdušnog prostora SAD.

„Ono u šta nisam ubeđen je da vlada prikriva smisleno znanje o, znate, vanzemaljskim letelicama, posetiocima vanzemaljaca, vanzemaljskom kontaktu, rekao je Graf.

Napomenuo je da je moguće da NASA nema dokaze o vanzemaljskom životu zato što ljudi možda nemaju tehnologiju da to otkriju.

Više izvora je izjavilo za DailiMail.com da tajna kancelarija CIA-e decenijama koordinira izvlačenje srušenih NLO-a širom sveta.

Jedan izvor je rekao da je američka vlada izvukla najmanje devet očiglednih 'neljudskih letelica' – neke su uništene u nesreći, a dve potpuno netaknute.

Tri izvora obaveštena o tim navodnim tajnim operacijama rekla su za DailiMail.com da je Kancelarija za globalni pristup (OGA), krilo Direktorata za nauku i tehnologiju Centralne obaveštajne agencije, igrala centralnu ulogu od 2003. u orkestriranju prikupljanja onoga što bi moglo biti vanzemaljska letelica.

Sva tri izvora, koji su govorili pod uslovom anonimnosti kako bi izbegli odmazde, svi su obavešteni od pojedinaca uključenih u te navodne misije pronalaženja NLO-a.

Predstavnik Burchett poziva na transparentnost od vlade o tome šta znaju o ovim NLO-ima.

„Ako ne postoji, zašto onda troše novac da nam kažu“, rekao je kongresmen iz Tenesija.

„Znate, od 1947. su nam govorili da te stvari ne postoje, ali je Hari Rid finansirao, veoma dobro finansirao milione dolara za istraživanje toga. I potrošili su mnogo vremena, truda. I novac da se američkoj javnosti kaže da ne postoje, ali oni ipak uče.'

Burčet je rekao: „U konkretnom slučaju, predložio sam amandman na zakon o ponovnoj autorizaciji FAA i on je u suštini samo rekao da li pilot komercijalne avio-kompanije primeti neku anomaliju ili NLO, kako smo ih nekada zvali, i oni će izdati izveštaj FAA, što bi, ali i taj izveštaj bi bio podnet Kongresu.'

„Pa, bio je blokiran. Bič mi je rekao da je blokiran. A ja sam rekao, zašto je blokiran? Rekao je da ga je obaveštajna zajednica blokirala. I rekao sam, čekaj malo. Misliš na komitet? A on je rekao, ne zajednica.'

Američke svemirske snage, ogranak Pentagona zadužen za zaštitu Amerike od svemirskih pretnji, lokalnih i galaktičkih, otkrile su hiljade NLO-a u Zemljinoj orbiti.

Najnovija američka vojna grana stvorena pod predsednikom Trampom 2019. godine, rekla je osoblju u novembru da su opažanja bila toliko redovna da „ometaju identifikaciju pretnji“, osnovnu misiju ogranka.

Poslednjih godina, zvaničnici Pentagona su imali zadatak da istraže slučajeve NLO-a, uključujući sada čuvene Tic Tac upade 2004.

Mornarički pilot Čed Andervud snimio je 2004. snimak čudnog letećeg objekta na nebu koji leti iznad Pacifika, koji je video i komandant mornarice Dejvid Fravor.

Undervood je skovao opis 'Tic Tac' za 'savršeno belu' duguljastu liniju bez krila koja je snimljena sa video snimka leta u njegovoj kabini.

Fravor je opisao Tic Tac objekat kao „savršeno beo, gladak i bez prozora“, sa „dva mala predmeta koja su izašla iz dna“.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (3)

Loading
srbin

06.12.2023 06:43

ma kakvi NLO kako vam nije jasno to su Rusi.

srbin

06.12.2023 06:43

ma kakvi NLO kako vam nije jasno to su Rusi.

srbin

06.12.2023 06:43

ma kakvi NLO kako vam nije jasno to su Rusi.