Ubijen tinejdžer
Foto: Printscreen/Foto: Sussex Police

Čarli Koser, takođe poznat kao 'Obrazi', izboden je više puta u julu na zabavi u krugu seoske kuće vredne 1,5 miliona funti u selu Vornem u Zapadnom Saseksu.

Talentovani fudbaler kojeg su mama Tara i tata Martin opisali kao „pažljivog i nežnog“, teško je povređen i preminuo je nekoliko dana kasnije.

Rečeno je da je njegov navodni ubica, 17-godišnjak koji ne može biti imenovan iz pravnih razloga, doživeo amneziju jer je popio toliko alkohola.

On se izjasnio da nije kriv za ubistvo i trebalo bi da mu se sudi 13. maja sledeće godine.

Sada su njegovi roditelji rekli da mu i dalje šalju poruke na WhatsApp-u jer ne mogu da podnesu ideju da njegovo ime nestane sa liste nedavnih ćaskanja.

Njegova mama Tara, 47, rekla je za Sunday Times: „Ne želim da skrolujem dole da bih ga pronašla, nikada.“

Čarlijev tata Martin je rekao da mu takođe redovno šalje poruke, govoreći mu o svom životu od kada je preminuo - i takođe pišući o tetovaži svog sina koju je od tada uradio.

Ovaj 48-godišnjak je rekao da on i njegova supruga uglavnom ne pokazuju jedno drugom poruke koje šalju na broj svog pokojnog sina, ali je rekao da obično uključuju emotikone sa srcem i tekstove poput „Volim te“ i „Nedostaješ mi“.

U jednoj poruci Martin je napisao: „Volim te, mali čoveče, upravo sam te lepo tetovirao, ali to nije isto kao da te vidim. Svima nam nedostaješ tako, mnogo.’ Rekao je: „Uopšteno govoreći, to je samo „volim te“… srca i sve ostalo.

Šaljem mu gomilu stvari, snimam glasove, jedna od poruka koju sam stavio je: 'Bože, toliko mi nedostaješ Obrazi, volim te.'

Tinejdžerova majka slomljenog srca rekla je da je nakon što je Čarli umro nastavila sa tradicijom ostavljanja upaljenog svetla u kupatilu i otključanih zadnjih vrata, kao što je činila dok je on bio živ.

Nakon Čarlijeve smrti u julu, njegova porodica je dala izjavu preko policije Saseksa. U njemu je pisalo: „Naši životi su uništeni tragičnim i nepotrebnim gubitkom našeg sina. „Uprkos tome što se hrabro borio do samog kraja svog mladog i nevinog života, njegove povrede su bile preteške i tragično je preminuo u utorak 25. jula uveče.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading