BIZARAN SLUČAJ LJUBOMORNE SANDRE ZAVRŠIO NA SUDU Muškarac "gledao druge žene", pa dobio iglu direktno u oko (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ženi koja je osumnjičenja da je svog dečka ubola u oko „iglom za besnilo“ određen je kućni pritvor.

Sandra Himenez (44) i njen partner bili su u „stalnoj svađi” nakon što je postala ljubomorna na njega „kako gleda u druge žene”. Svađa u kući u Majamiju u Floridi, u SAD, u subotu (25. novembra) navodno je postala fizička nešto pre 22 sata.

Policijska uprava Majamija saopštila je da je čovek otišao da legne na sofu gde je Himenez kako se sumnja "skočila na njega sa dve igle protiv besnila koje su bile za njihove pse". Policajci su rekli da je muškarac uzboden kroz desni kapak.

 

 

Himenezova je tada navodno pobegla sa lica mesta nakon što je shvatila šta je uradila. Žrtva je prebačena je u bolnicu na hitno lečenje.

Nakon što su razgovarali sa muškarcem u bolnici, policajci su pronašli Himenez kako spava u automobilu ispred imanja i uhapsili je. Ona je od tada optužena za krivično delo teškog nasilničkog ponašanja, za koje se izjasnila da nije kriva, pokazuju sudski spisi.

Prvobitno je bila u zatvoru, ali je sada stavljena u kućni pritvor uz kauciju od 7.500 dolara (5.920 funti).

Sandra Himenez bi trebalo da se pojavi u sudu 26. decembra zbog svog suđenja, prenosi Dejli strar.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading