Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Burna veza repera Nenada Aleksića Ša i njegove partnerke Mione Jovanović jedna su od glavnih tema u "Eliti".

Njihove svađe ne prestaju da šokiraju javnost, a većina gledalaca smatra da je Nenadovo ponašanje nedopustivo i da njegova ljubomora prevazilazi svaku granicu.

Njegov otac Zoran oglasio se na konto ove teme i istakao da svog sina maksimalno podržava.

- Mislim da je Ša super, polako ide ka tome da bude onaj stari Nenad koji je u spoljnom svetu. U odnosu sa drugarima on je korektan, sa svima je okej, nikoga ne dira prvi, ali kada ga neko dira zna da odgovori - rekao je Zoran, te otkrio šta misli o reperovom odnosu sa Mionom Jovanović:

Te njihove prepirke su mi simpatične. Nema fizičkih nasrtaja koji su realni, kao što ljudi funkcionišu napolju, tako i oni funkcionišu unutra, sve manje i manje imaju svađice, sve su to bockanja između njih, mislim da su lep par i da lepo funkcionišu. Ljubomora je nešto što čovek nosi u sebi, on je takav, posesivan do daske, daje se u tim vezama 100 posto i možda očekuje da mu tako neko vrati. Miona je malo rezervisanija, ali ja vidim da se menja, uhvati ga za ruku, maze se i pričaju. Na kraju krajeva, svaka veza koja krene u negativnom smeru se na kraju smiri. Možda je malo hladnija, ali vidim da se privikavaju jedno na drugo i trude se da im reakcije nisu ishitrene. Miona ima svoje mane, ima i moj sin, tako da tek treba da rade na tome da sve isprave i nastave dalje kako treba - zaključio je Aleksić za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

14.02.2024 12:12

Napravio idiota sad ga komentariše da neće i on u rijaliti