žena sa sekirom
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Šok i neverica zavladali su pitoresknim selom Šarlinac, smeštenom kod Leskovca, nakon što je Slađana S. (50) optužena za pokušaj ubistva svog supruga Srđana S. (53), zabašurenom sekirskim napadom u ranim jutarnjim satima prekjuče. Dok se šuška o motivima, misterioznost događaja obavija ovu mirnu seosku zajednicu.

Prema nezvaničnim informacijama, Slađana, poznata kao Ceca među meštanima, navodno je bila preplavljena ljubomorom, a finansijski nesporazumi često su bile tačka sporenja između bračnog para, piše Republika. 

Meštani Šarlinca, iako nerado, odbijajući da komentarišu ovaj bolan događaj, prenose da su u braku postojale napetosti, ističući da su oboje bili ugledni članovi zajednice.

- Ne znamo tačno šta se događalo iza njihovih zatvorenih vrata, ali očigledno je da je ženi pukao film. To je strašno jer imaju dvoje divne dece i bili su poznati kao imućna porodica - izjavio je jedan od meštana.

Porodica Srđana S., koja je zatečena ovim događajem, odbila je komentarisati situaciju.

Srđan S. trenutno se oporavlja u leskovačkoj bolnici, gde je primio medicinsku pomoć zbog povreda glave i ruke koje je zadobio u napadu. Prema izvorima bliskim istrazi, Srđan je ispričao policiji detalje napada, navodeći da je bio napadnut dok je spavao, uspevši se odbraniti i pretrpeti povrede koje su, na sreću, bile površinske prirode.

- Srđan je izneo svoju priču. Rekao je da je spavao i da ga je žena napala sekirom, ali da je uspeo da se odbrani. Povrede nisu bile fatalne, a on se oporavlja - rekao je dobro obavešteni izvor za beogradske medije. 

Slađana S. je uhapšena juče zbog sumnje da je izvršila napad na svog supruga, a saslušana je u Policijskoj upravi Leskovac. Dok se istražuju sve okolnosti ovog nemilog događaja, nadležni organi su obavešteni i Tužilaštvo će dalje voditi slučaj.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading