Kafa
Foto: Profimedia/Profimedia

Kaleb je naručio pomfrit i milkšejk putem aplikacije za dostavu hrane. Međutim, kada je slamčicom otpio gutljaj mlečnog šejka shvatio je da je popio urin. '

-Ubrzo sam otkrio da je šolja koju mi je isporučio vozač bila topla šolja urina- rekao je on.

Zgrožen, pozvao je vozača nazad u svoju kuću i suočio se s njim.

Da li shvatate da je ovo urin- upitao je gospodin Vud dostavljača.

Kako kaže, vozač je priznao da je pomešao dve čaše od stiropora u svom vozilu. Vozač mu je dalje rekao da radi dugo i da nema pauzu za toalet, pa da u kolima vrši malu nuždu.

Nakon incidenta, kupac se obratio  aplikaciji kako bi dobio povraćaj novca, a kompaniji je trebalo četiri dana da mu odgovori. Nije čak ni dobio punu refundaciju.

„Vratili su 18 dolara, što je stvarna cena hrane. Nisu mi vratili ni naknadu za dostavu, ni napojnicu koju sam dao“, rekao je on.

Kasnije je aplikacija izdala saopštenje povodom incidenta i rekla da je kompanija raskinula ugovor sa dostavljačem.

"Ovo je neprihvatljivo i mi apsolutno nemamo tolerancije za ovo ili bilo koju vrstu nedoličnog ponašanja. Odmah smo preduzeli mere sa vozačem i raskinuli njegov ugovor", rekli su oni.


BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading