Pauk
Foto: Printscreen/printscreen

Jeziva životinja primećena je na Baliju, a čovek u čiju je kuću ušla uveren je da je biće koje podseća na dlakavu meduzu samo potražilo zaklon od kiše.

 Rekao je da ne misli da je zver rođena u njegovom kraju jer je nikada ranije nije video, i našalio se da izgleda kao da je sa ovog sveta.

-Pustiću ga u mojoj kući, ali samo preko noći. Tako nešto nikada ranije nisam video. Mislim da to ne dolazi iz ovog kraja- rekao je muškarac.

Iako životinja izgleda kao nešto što biste našli u horor filmu, očigledno je to samo vrsta arktinskog moljca.

Nazvani su po svojoj dlakavosti, a mnoge vrste imaju jednako dlakave gusenice koje su ponekad poznate kao vunasti medvedi ili vunasti crvi. Životinja je iz delova Azije i razlikuje se od drugih moljaca zahvaljujući četiri (pomalo užasavajuća) dlakava pipka koja su vidljiva pozadi svog tela.

Zanimljivo je da količina proizvedenih feromona i veličina coremata koji ga proizvode zavise od ishrane koju je moljac iskusio kada je bio gusenica.

Dakle, dok bi vas životinja pronađena na Harijevom plafonu mogla uplašiti ako se plašite buba i posebno ne volite bube sa čudnim vijugavim pipcima koji izlaze iz njihovih leđa, ona je zapravo bezopasna.

BONUS VIDEO 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading