pivo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Užasavajući snimak iz pivare Tsingtao na društvenim mrežama već ima nekoliko desetina miliona pregleda.

Kompanija je saopštila da je obavestila policiju nakon što je otkriven incident i dodala da je sporna serija piva zapečaćena. Tsingtao je inače jedan od najvećih kineskih proizvođača piva i najveći izvoznik.

Na snimku se vidi radnik, odeven u uniformu i sa kacigom na glavi, kako se penje preko visokog zida i ulazi u kontejner pre nego što počne da mokri u tečnost.

Policija pokrenula istragu

Lokalni mediji, međutim, nezvanično navode da snimatelj i muškarac sa snimka nisu zaposleni u pivari.

Kancelarija za nadzor tržišta i administraciju grada Pingdua saopštila je da su odmah formirali tim i proveli istragu. Iz pivare su naveli da "daju veliku važnost" snimku koji kruži društvenim mrežama, a policija je započela istragu.

Korisnici kineskih društvenih mreža su šokirani snimkom jer je sporni brend piva vrlo poznat u zemlji i inozemstvu.

- P*šanje koje će uništiti mnogo novca! Ovaj radnik je ovde napravio veliku štetu - glasi komentar koji je dobio najviše lajkova na platformi Weibo.

Dan nakon što se snimak pojavio deonice pivare oštro su pale kad je šangajska berza otvorena, ali su se kasnije stabilizovale.

Javnost je nedavno, podsetimo, šokiralo ponašanje majstora koji su radili na adaptaciji jednog stana u centru prestonice! Majstori su prema rečima stanara susedne zgrade mokrili sa krova!

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading