Džulijet Herera
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

- To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, hrišćanku. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam drogu i pijem, da se suzdržavam od polnih odnosa i potpuno promenim svoj karakter - ispričala je Džulijet koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australijskoj varijanti rijalitija "Neženja".

Priznala je da joj mnogi momci nisu verovali da živi bez seksa.

- Kad bih momcima rekla da ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: 'O Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?'. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata - prisetila se.

Kako je vreme odmicalo, njoj su se pronalazak dečka i vođenje ljubavi ponovno počeli naveliko da se motaju po glavi. Dečka je pronašla, ali se zabrinula hoće li seks nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

- Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je naviknuti se na seks nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi. Morala sam da tražim lekcije od prijatelja i gledati sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna sa budem gola sa nekim - rekla je.

- Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete... pa sam i ja tako vežbala na podu - dodala je, a prenosi The Sun.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading