Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

NASA će sutra širom otvoriti vrata vanzemaljcima, pošto će objaviti rezultate svog velikog izveštaja o NLO-ima.

Poslednjih godinu dana, svemirska agencija je sastavljala izveštaj o NLO-ima, ili neidentifikovanim anomalnim fenomenima kako se sada zove.

U junu 2022. godine objavljeno je da se sastavlja studijski tim koji će ispitati UAP-ove, ili ono što su mogla biti posmatranja događaja na nebu koji se ne mogu identifikovati kao avioni ili poznati prirodni fenomeni.

Stručnjaci su hteli da pogledaju svaki izveštaj iz naučne perspektive i pokušaju da ga razotkriju ili objasne putem nauke.

I izveštaj bi sada trebalo da bude objavljen sutra.

Portparol je rekao: „Nezavisni studijski tim UAP-a je savetnik od 16 stručnjaka iz zajednice iz različitih oblasti o pitanjima relevantnim za potencijalne metode proučavanja neidentifikovanih anomalnih pojava.

„NASA je naručila studiju da ispita UAP iz naučne perspektive i napravi mapu puta kako da koristimo podatke i naučne alate da unapredimo naše razumevanje UAP-a.

„NASA definiše UAP kao posmatranja događaja na nebu koji se ne mogu identifikovati kao avioni ili poznati prirodni fenomeni iz naučne perspektive.

"Trenutno postoji ograničen broj visokokvalitetnih zapažanja UAP-a, što onemogućava izvlačenje čvrstih naučnih zaključaka o njihovoj prirodi."

Međutim, izveštaj bi mogao nagovestiti, ili možda čak i potvrditi, da vanzemaljci postoje u nekom obliku i da su bili na Zemlji.

Komisija još nije otkrila koji materijal su analizirali za izveštaj, a NASA drži većinu detalja oko njega u strogo čuvanoj tajni.

Kako kažu, istina je tamo i mogli bismo tačno znati šta je sutra do 15:00 po britanskom vremenu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading