NAPUŠTENA MRTVAČNICA IZ KOJE SE ČUJU GLASOVI Domar odbija da uđe, tvrdi da je mesto ukleto (FOTO)
Foto: Printscreen

Glasovi su se navodno čuli u bivšoj mrtvačnici u Sariju, koja još uvek sadrži stari dnevnik u kome su imena, godine, imetak i preferencije sahrane ljudi koji su, nažalost, prošli kroz zgradu.

Zatvoren je zbog smanjenja finansiranja 2008. godine i od tada je ostao zapušten.

Ove nedelje, urbani istraživač Ben Džejms, 32, pregledao je jezivu zgradu i razgovarao sa bivšim čuvarom, koji je rekao da izbegava to mesto i danas.

Ostalo osoblje odbilo je da uđe u mrtvačnicu zbog jezivog osećaja i uverenja da je ukleta, zbog čega je mrtvačnica godinama bila netaknuta.

„Upoznali smo domara koji je rekao da ne želi ni da se približi tom mestu jer očigledno čuje glasove noću, što je prilično suludo. Rekao je da neće ni da uđe unutra i da je zato osoblje odbilo čak ni da ga očisti“, rekao je Ben.

"Zatvorena je 2008. zbog smanjenja finansiranja od strane NHS-a i mrtvačnica je od tada prilično netaknuta. Čak i dalje ima knjigu svih preminulih u kojoj se navode njihove godine, imena, pa čak i stvari koje su imali kod sebe kada su dobili. tamo kao što je nakit. Mesto je veoma mirno i jezivo. Frižider i kolica mrtvačnice su još uvek bili netaknuti."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading