Stakton Raš
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Youtube

Naime, supruga Stoktona Raša, izvršnog direktora Oušngejta koji je bio za kormilom podmornice Titanik kada je nestala u nedelju, rođaka je dvoje bogatih putnika koji su umrli u brodolomu Titanika 1912. godine, piše 24sata.hr.

Nakon što je Titanik udario u santu leda, njih dvoje su stajali ruku pod ruku.

 

 

Tako je u hit filmu "Titanik" iz 1997. godine prikazan stariji par koji se drži jedno za drugo u krevetu dok voda raste oko njih, piše londonski Tajms.

Titanik

Printscreen/Youtube

 

 

Kako se podseća, petoro bogatih turista krenulo je u avanturu koja je trebalo da ih odvede do olupine Titanika. Podmornica se dobro držala. A onda joj se izgubio svaki trag. Bilo je to u nedelju.

Zalihe kiseonika dovoljne su za četiri dana, što znači da je sreda, današnji dan, kritičan i posledenji kad je reč o njihovim životima. Nejasno je zašto je podmornica nestala.

Podmorničari i iskusni ronioci pretpostavljaju da se zaplela o sajle na Titaniku. Posadu čine izvršni direktor Stokton Raš, britanski milijarder Hejmiš Harding, pakistanski biznismen Shazada Davud i njegov sin Suleman te francuski istraživač Anri Narželoe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading