ŽENA NASRNULA NA DELFINA Skinula kupaći i zajahala ga
Printskrin

 Žena nije dala mira životinji, pokušavala da ga jaše više puta, dok su ljudi sa obale aplaudirali.

Ona se skinula u toples i pokušala da se popne na leđa izgubljenog delfina koji je pokušavao da pronađe put do otvorenog mora u Holandiji. 

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako se žena više puta penje na leđa delfina i pokušava da se popne na njega.

Neki posetioci plaže mogu se čuti kako aplaudiraju u pozadini dok dva muškarca pokušavaju da je zaustave. Na kraju snimka može se videti kako nastavlja da se drži za leđno peraje životinje.

Policija je saopštila da je u toku uviđaj kako bi se utvrdilo da li je počinjeno krivično delo, preneo je list. Zvaničnici su rekli da se žena sama prijavila policiji. "SOS Dolfijn", holandska organizacija za spasavanje kitova, rekla je da je "veoma uznemirujuće" videti životinju u Zandvortu.

"Ovo su kitovi zubati i ne pripadaju Severnom moru. Oni su dubokomorske životinje", saopštila je organizacija, prenosi RTL Nevs.

"Ako završe u Severnom moru, upadaju u nevolje. Ove životinje ne preživljavaju dobro u ovakvim vrstama voda. Traže hranu na dubini od dva do tri kilometra", rekla je Anemari van den Berg iz SOS Dolfijn.

Pogledajte ovaj bizarni snimak.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading