BRITANCI NASTAVLJAJU DA ŠIRE LAŽNE VESTI Putin jednim potezom izazvao ludilo tabloida!
EPA

Vladimir Putin je propustio svoju godišnju utakmicu hokeja na ledu "jer se i dalje šuška o njegovom zdravlju", piše The Sun.

Ove godine, iako Britanci tvrde da se "očekivalo da učestvuje", on je umesto toga poslao video poruku.

Koliko daleko ide propaganda britanskih tabloida protiv Putina i Rusije može se lako zaključiti čitajući pomenuti tekst pun uvreda i svesno manipulativnih nagađanja.

- U svojoj video poruci, izgledalo je da Putin ima misteriozne tamne mrlje na obrazima koje su možda bile maskirane šminkom. Glasine su se širile oko zdravlja ludog tiranina tokom poslednjih nekoliko meseci usred njegove brutalne invazije na Ukrajinu. Njegovi javni nastupi su izazvali sumnju, a izgledalo je da se nekontrolisano trese tokom sastanka sa Aleksandrom Lukašenkom - piše tabloid.

 

 

Kao što smo juče pisali, britanski tabloidi spekulišu da je Putin bolestan, a u međuvremenu, pravi decu u 70. godini života.

Najnovije vesti pročitajte u našem blogu Ukrajina uživo.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
milan lala

11.05.2022 16:35

Od engleza nema veci manipulatora i lazova na planeti. Indiska poslovica kaze citiat : kad vidite da se u moru dve ribice svadjaju.. enlgez je u blizini. Kraj citata. "Sojgu dobio infarkt , Gerasimov ranjen , Putin smrtno bolestan" itd deo teski bolesni engleski lazi.

dedwxw

12.05.2022 00:20

sto pre Putin ozrači britance, to pre kraj patnjama celog sveta... a boga mi i osveta za vekove krvoprolica....