SVIREP ZLOČIN U HRVATSKOJ Ubica je likvidirao brata, a potom i komšijinog sina (VIDEO)
Tanjug

Kako nezvanično pišu hrvatski mediji, ubica je likvidirao brata, a potom i maloletnika (16), inače sina svog komšije.

Prema nezvananičnim informacijama Dubrovačkog dnevnika, počinitelj je M.R., a žrtva njegov brat istih inicijala M.R, kao i maloletnik M.A. 

HOROR U HRVATSKOJ! Komšija pronašao beživotna tela supružnika u dvorištu

Oni su navodno ubijeni na dve različite lokacije. Maloletnik je ubijen u selu Dedinje, dok je stariji čovek ubijen u poslovnoj zoni. Ubica je navodno stigao na mesto zločina u Južnoj 45.

Ubijeni je bio angažovan na sakupljanju starog gvožđa, tokom Domovinskog rata bio je pripadnik Brigade Četvrte garde. Do sada je prevezao više od 200 tona starog gvožđa, a među meštanima Ploča bio je popularan jer je bio spreman da pomogne svima.

Motivi dvostrukog ubistva nisu poznati u ovom trenutku

Muškarac osumnjičen za ubistvo uhapšen je u Opuzenu. Prema rečima stanovnika koji su bili u blizini, čuli su se pucnji, žene koje su prodavale poljoprivredne proizvode na tezgama pored puta pobegle su, a prolaznici su rekli da su čuli povike 'Baci pištolj!'

Policija je vrlo brzo posle hapšenja potvrdila da se u Pločama tokom hapšenja dogodilo dvostruko ubistvo. Oni ističu da se ubistvo dogodilo na dve lokacije u gradu Ploče i da je policija dobila dojavu od građana. Takođe su potvrdili da je ubica uhapšen.

Istragu vodi okružni tužilac.

Dalmacija danas nezvanično saznaje da se jedno ubistvo dogodilo na deponiji u blizini stanice tehničkog pregleda, a policija je takođe opkolila područje između crkve i suda.

- Navodno, neko je izašao iz automobila i ispalio kalašnjikov, rekao je istom izvoru jedan stanovnik Ploče.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading