DETALJI PREVRTANJA AUTOBUSA U HRVATSKOJ Još dve osobe su u životnoj opasnosti, deset je poginulo na licu mesta
Tanjug

Dve osobe koje su povređene u prevrtanju autobusa kod Slavonskog Broda nalaze se na jedinici intenzivne nege i životno su ugrožene.Tokom dana trebalo bi da budu prebačene u Zagreb, dok će neki od lakše povređenih biti otpušteni iz bolnice u ponedeljak.

Načelnik Opšte bolnice Slavonski Brod Josip Samardžić izjavio je da je noć protekla relativno mirno i da nije bilo pogoršanja stanja. - Juče je obavljeno ukupno sedam operativnih zahvata. Pacijenti se i dalje nadgledaju. Deo pacijenata će tokom prepodneva biti otpušten - rekao je Samardžić, a prenosi Blic.

U jučerašnjoj nesreći deset osoba je poginulo a nekoliko desetina povređeno kada je autobus koji je saobraćao iz Frankfurta za Prištinu sleteo sa autoputa kod Slavonskog Broda. U autobusu je bilo 69 putnika, među kojima dva vozača i 15 maloletnika, od kojih je teže povređena jedna devojčica.

Među stradalima je i jedan od vozača, a drugi vozač je uhapšen. Vozač koji je bio za volanom u trenutku nesreće policiji je rekao da je na trenutak zaspao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading